Antena Meniu Search
x

Video De ce a fost lăsăt liber bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiță de 5 ani aflată în parc cu mama ei

Autoritățile sunt în continuare blânde și înțelegătoare cu cei care atacă un copil. O mamă a trăit clipe de groază în timp ce îşi plimba copilul prin parc. Fetiţa ei de cinci ani a fost agresată sexual de un bărbat în plină zi, chiar cu ea de mână. Agresorul a fost prins dupa 24 de ore dar nu a fost retinut.

de Adrian Obreja

la 12.05.2021, 21:08

Vezi și

Mamă: "Fetiţa a fost agitată toată noaptea. A început să ţipe şi întreba unde e domnul cu tricoul alb. Mă întreba dacă l-au prins. E foarte speriată".

Agresiunea care a traumatizat-o pe copilă a avut loc în plină zi în cel mai populat parc din Tecuci. Fetiţa de cinci ani şi mama ei erau la coadă la îngheţată când bărbatul a ochit-o. 

Mamă: "Am vrut să plătim îngheţata, domnul s-a oferit să plătească, am refuzat categoric".

Atinsă în zona intimă chiar lângă mamă 

Pe acelaşi subiect

Tânărul nu s-a lăsat descurajat. A profitat de momentul în care mama s-a întins să plătească îngheţata pentru a o atinge pe micuţă în zona intimă. 

Mamă: "El era aici, a stat un minut liniştit. Eu mă întindeam să plătesc şi atunci a atins fetiţa, eu am tras-o şi l-am luat la întrebări".

Vânzătoare chioşc: "Am auzit pe doamna: nu pune mâna pe fetiţă".

Mama copilei a reacţionat rapid şi a smuls-o din mâinile lui. 

Mamă: "I-a spus fetiţei, când am tras fetiţa de mână, i-a spus noi doi o să ne mai vedem, doar noi doi. Am aşezat pe bancă să calmez fetiţa şi am sunat la 112 şi domnul respectiv s-a aşezat şi el pe bancă. S-a aşezat faţă în faţă cu noi, mi-a făcut o scenă că sunt nebună". 

Bărbatul a fugit apoi. N-a durat mult ca poliţiştii să îl identifice. Agresorul are 35 de ani şi este cercetat în mai multe dosare pentru înşelăciune, furt şi infracţiuni contra patrimoniului. 

A fost eliberat din lipsă de probe

Gabriela Costin, IPJ Galaţi: "Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală". 

După nici 24 de ore s-a întors la locul faptei. 

Vânzătoare chioşc: "Azi a venit să îmi ceară socoteală că de ce trebuie să se predea el că a pus un pic mâna...nu mi-a fost teamă, chiar i-am făcut poză". 

De data asta, n-a mai scăpat de poliţişti. A fost prins şi dus la secţie pentru audieri. 

Cătălin Dimofte, psiholog: "Simt o anumită satisfacţie, ei au nevoie să se întoarcă acolo să retrăiască dorinţa e mai mare decât frica de a fi prinşi". 

Agresorul mergea des în parc.  

Vânzătoare chioşc: Se plimbă, vine cumpără îngheţată. E tot timpul agitat. Venea în fugă, în repezeală şi pleca". 

Vox mamă: - "Veniţi des aici?

-Da, da, că stăm la blocurile de aici 

- Vă e teamă?

- Da".

Bunică: "Trebuie prins şi pedepsit şi pedepsele trebuie să fie mai aspre". 

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă între 3 şi 10 ani de închisoare. 

După patru ore de audieri, bărbatul a fost lăsat să plece acasă. Din lipsă de probe. În parc nu sunt camere de supraveghere, iar surse din anchetă spun că a recunoscut că a atins-o pe copilă, dar nu în zona intimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De ce a fost lăsăt liber bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiță de 5 ani aflată în parc cu mama ei