Antena Meniu Search
x

(P) De ce să consumi produse lactate românești și de unde să le cumperi?

Românii sunt mari consumatori de lactate și brânzeturi. Cu excepția preparatelor de post, majoritatea mâncărurilor românești, mai ales cele foarte savuroase conțin lapte, smântână, iaurt sau diferite tipuri de brânză.

de Redactia Observator

la 03.03.2021, 19:03

  • Lactatele, pe lista produselor preferate de oameni
  • Doar 2% dintre români nu consumă deloc lactate

Conform studiilor realizate de diferite agenții de cercetare sau publicitate, se pare că doar 2% din români nu consumă deloc lactate, în timp ce restul de 98% afirmă că ele fac parte din alimentația lor de zi cu zi.

Tinerii, în special cei cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani se pare că preferă iaurtul, indiferent dacă este vorba de iaurt simplu, cu cereale sau cu fructe, în timp ce persoanele de vârsta a doua sunt mari consumatoare de lapte bătut.

Nu există mari diferențe între bărbați și femei în ceea ce privește cantitatea de lactate consumate, deși legat de gusturi, se pare că femeile preferă iaurtul cu fructe și laptele dulce în detrimentul altor produse.

Un produs special despre care merită să menționăm este cașcavalul, pe care se pare că românii îl consideră o delicatesă deoarece el este consumat preponderent de cei cu venituri relativ mari per locuință și în special de către locuitorii de la orașe.

Importante însă, nu sunt doar lactatele consumate, ci și proveniența lor. Cele mai bune, dar și printre cele mai ieftine sunt cele fabricate în România, din ingrediente 100% naturale, fără aditivi și conservanți. Consumate în mod regulat, acestea oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate, dar au și un gust deosebit față de produsele cu substanțe chimicale.

Mai mult, pentru rețete precum mămăliguță cu brânză și smântână, bulz, tochitură, papanași sau plăcintă cu brânză dulce, niciun tip de produs din lapte nu se potrivește mai bine decât cele autohtone, fabricate după rețete vechi, transmise din generație în generație.

De unde se pot cumpăra cele mai bune și mai proaspete produse lactate și brânzeturi românești?

Când vine vorba de calitate și gust, românii preferă produsele TCE 3 BRAZI, un grup de firme cu istorie pe piața românească, specializate în producția de lactate după rețete consacrate autohtone. Împreuna, aceste firme au creat un sistem integrat de ferme sustenabile și au în grijă 10.000 de hectare de teren, chiar în inima Moldovei, unde se crește hrana necesară pentru animale.

Astfel, se poate spune că tot ceea ce este legat de produsele TCE 3 BRAZI provine din pământ românesc și se fabrică după metode consacrate românești, producătorii asumându-și responsabilitatea pentru fiecare bun care iese din mâinile lor. Cea mai puternică valoare a acestor produse lactate produse în acest fel este prospețimea, pe care cei din echipa TCE 3 BRAZI fac orice ca să o protejeze. Cu alte cuvinte, prospețimea este esența existenței grupului de firme TCE 3 BRAZI.

Procesul de producție a lactatelor TCE 3 BRAZI se desfășoară în cel mai rapid mod cu putință pentru ca prospețimea care le caracterizează să se păstreze până ce acestea ajung pe masa consumatorilor. De aceea, orice pasionat de lapte, iaurt sau brânză, atunci când alege produsele TCE 3 BRAZI pentru prepararea unor rețete consacrate românești, are garanția că gustul acestora va fi unul cu adevărat desăvârșit.

TCE 3 brazi a dezvoltat o platforma pentru comenzi online cu produse din carne, lactate si mancare gatita, direct de la ferma.

Despre grupul de firme TCE 3 BRAZI este important să menționăm și faptul că de câțiva ani încoace, în calitate de partener, face parte și din comunitatea FabricatinRO, o platformă cu produse românești, care promovează producătorii români și produsele lor excelente atât în mediul online, cât și în cel offline. În cadrul acestei platforme, TCE 3 BRAZI a câștigat mai multă vizibilitate în mediul online, dar s-a implicat și activ în promovarea producătorilor și produselor românești prin diferite strategii de marketing.

Care sunt avantajele producătorilor români înscriși pe platforma FabricatinRO?

La momentul actual, pe platforma FabricatinRO sunt înscriși peste 1000 de producători români. Dar această platformă nu este doar locul de întâlnire a celor mai buni și mai dedicați producători din țară, ci și un spațiu virtual în care ei își pot prezenta produsele potențialilor lor cumpărători. Prin intermediul acestei platforme, cu o puternică prezență în mediul online și o reputație excelentă construită de-a lungul anilor de activitate, producătorii români câștigă mai multă expunere și bineînțeles mai multe șanse ca produsele lor să fie observate și în final cumpărate de cei interesați.

În funcție de pachetul de servicii ales, producătorii români înscriși pe platforma FabricatinRO sunt promovați pe site-ul platformei prin listări în care companiile lor sunt descrise atât prin text cât și prin imagini, dar și prin articole scrise profesional. De asemenea, cei care nu dețin încă un magazin online sau cei care vor să-și vândă produsele și în alt colț al internetului, își pot lista produsele și în marketplace-ul FabricatinRO astfel încât consumatorii să aibă acces mai facil la ele.

Nu în ultimul rând, tot pe internet, echipa FabricatinRO promovează producătorii comunității pe canale de comunicare precum Facebook, Linkedin sau Instagram, cât și în cele mai mari trust-uri de presă din România, asigurându-le astfel un grad foarte ridicat de vizibilitate.

Toate ofertele de promovare pot fi vizualizate pe pagina promovare online unde atât producătorii de lactate și brânzeturi, cât și alți antreprenori români care activează în industria alimentară, sunt invitați să arunce o privire și să-și aleagă pachetul care li se potrivește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » (P) De ce să consumi produse lactate românești și de unde să le cumperi?