Antena Meniu Search
x

De patru ani, traieste sub pamant rascolind cavourile in cautarea banilor!

De patru ani, traieste sub pamant rascolind cavourile in cautarea banilor. Iar daca nu-i gaseste, se multumeste cu bijuterii sau cu alte lucruri de valoare. Un barbat de 35 de ani din Dambovita a fost prins de jandarmi in plina actiune.

Vezi și
Cand l-au gasit jandarmii, barbatul rascolea de zor intr-un cavou. A desfacut doua suruburi si a sarit inauntru.

Lacomia macabra l-a impins pana acolo, incat a deschis sicriul si a inceput sa scotoceasca prin hainele mortului. In primul rand dupa bani, dar si dupa bijuterii sau alte lucruri de valoare pe care raposatul le-a luat cu el pe lumea cealalta.

Hotul din morminte avea experienta. O spune cu seninatate. A deschis multe cavouri la viata lui. De fiecare data, si-a facut curaj cu o gura de tarie. “Am fost baut. Dupa aia l-am pus inapoi”, explica omul.

Si a fugit. Imaginea cavourilor rascolite, insa, i-a ingrozit pe localnici.  “Am ajuns de ras. Nici in mormant nu mai avem dreptul”, sustin oamenii, revoltati.

De patru ani, barbatul traieste numai din furt. Locuieste la o ruda, intr-o comuna din Dambovita, la doar cativa kilometri de cimitirul unde l-au gasit azi jandarmii. “Ar mai fi desfacut si alte sicrie prin alte localitati din judet”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Dambovita Ciprian Vataseru.

Experienta celor patru ani de furt din buzunarele mortilor ii va aduce, cel mai probabil, cativa ani de inchisoare pentru profanare de morminte.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » De patru ani, traieste sub pamant rascolind cavourile in cautarea banilor!