Antena Meniu Search
x

Dealeri auto, prezenți în campania Vinerea Neagră

Vânzări pe bandă rulantă. La asta se aşteaptă dealerii auto în Vinerea Neagră. Sărbătoarea cumpărăturilor e la câteva zile distanţă şi printre promoţii vom găsi şi maşini

Vezi și

Vânzări pe bandă rulantă. La asta se aşteaptă dealerii auto în vinerea neagră. Sărbătoarea cumpărăturilor e la câteva zile distanţă şi printre promoţii vom găsi şi maşini

Anul acesta, numărul dealerilor care se alătură campaniei a crescut. Doar bani în portofel să fie.

Nerăbdătoare să ia startul, maşinile aşteaptă cuminţi în showroom să fie testate. Cumpărătorii sunt şi mai nerăbdători.

Cine îşi doreşte un model de oraş, îl poate cumpăra cu până la 10.000 de euro. Însă, cele mai mari reduceri sunt la limuzine şi maşini de teren.

În timpul anului, reducerile n-au depăşit 7 procente. Cine n-are timp să meargă în show-room, poate să-şi comande maşina on-line. Pe un portal auto, un autoturism va ajunge să coste mai puţin cu 15.000 de euro, faţă de preţul de catalog.

Un alt magazin online, cu vânzări record, va avea oferte la 50 de autoturisme de familie sau de lux. Şi parcurile auto se întrec în reduceri.

Anul acesta, ca şi anul trecut, magazinele din România au furat startul reducerilor. Acestea vor începe pe 21 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât este data oficială. E important să vă interesaţi din timp de program, căci unele parcuri auto şi showroomuri se vor închide la ora 18.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dealeri auto, prezenți în campania Vinerea Neagră