Antena Meniu Search
x

Video Decesul cunoscutului chef Adrian Pop, după ce a petrecut cu poliţişti, învăluit în mister. Lipsesc ore de filmări de pe camerele de supraveghere

Moartea suspectă a unui cunoscut chef clujean împinge poliţia în lumina reflectoarelor şi lasă mai multe întrebări fără răspuns. Adrian Pop, imaginea unui mare lanţ de supermarketuri, a murit în spital după un incident încă neelucidat de la o petrecere ilegală, la care au participat poliţişti dar şi un primar.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 17.03.2021, 19:43

Vezi și

Renumitul bucătar a căzut sau a fost lovit puternic la cap în faţa unui restaurant iar imaginile de pe camere de supraveghere care ar putea elucida misterul au dispărut. 

Chef Adrian Pop a murit în spital, după o lovitură la cap

Zece zile s-a zbătut Adrian Pop între viaţă şi moarte. Pe 7 martie a ajuns la spital în stare critică, cu un traumatism la cap, după ce petrecuse la ziua unui poliţist într-un local din comuna Apahida. 

Oana, fiica bucătarului: "A fost transportat de la UPU la Neurochirugie si au spus ca e in stare critica, in coma, fara prea multe sanse de supravietuire"

Pe acelaşi subiect

Flavia Țopan, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Cluj: "Din pacate, in pofida tuturor eforturilor echipei medicale, acesta a decedat in cursul zilei de ieri" 

De 10 zile, anchetatorii nu au reuşit să stabilească exact ce s-a întâmplat la petrecere. Un chef cu 30 de invitaţi, în plină pandemie. Ce se ştie este că, la un moment dat, Adrian Pop a ieşit din local, după ce ar fi câştigat o partidă de skandenberg cu un cumnat de-al sărbătoritului. 

Paul Siserman, prieten: "Oricum, tensiunea exista pentru ca el a dat telefon la prietenul si colegul lui. Cineva dintre cei care erau la masa l-a scos afara. Dupa care s-a intors respectivul singur si a spus: mergeti si luati-va bucatarul". Afară, celebrul bucătar zăcea într-o baltă de sânge. Nu trecuseră mai mult de 30 de secunde de când plecase de la masă. Surse din poliţie spun că cel care a anunţat tragedia a declarat că nu l-a lovit pe chef şi a trecut cu brio testul poligraf. Imaginile de pe camerele de supraveghere ar fi putut lămuri ce s-a întâmplat. 

Lipsesc câteva ore de înregistrări video de la locaţie

Alex Prunean, reporter Observator: "Intreaga parcare a localului este supravegheata video, dar acest lucru nu ii ajuta prea mult pe anchetatori. Surse din ancheta spun ca lipsesc aproape trei ore din inregistrarile suprinse de camerele de la intrare". După incident aproape toţi petrecăreţii au dispărut. La sosirea Ambulanţei, mai erau doar şeful restaurantului şi un prieten apropiat al victimei. Poliţistul sărbătorit are o explicaţie pentru că a plecat val-vârtej, dar a oferit-o doar superiorilor. Primarul din Apahida spune că nu are detalii pentru că a stat foarte puţin în local. 

Grigore Fati, primarul din Apahida: "Eu am mers acolo sa beau o cafea. Pot sa va spun ca am plecat de acolo devreme si nu era niciunul din cei care au fost ulterior acolo" 

Deocamdată, procurorii nu au indicii suficiente pentru a stabili că Adrian Pop a fost agresat. Surse din anchetă au declarat pentru Observator că leziunile de la cap ar fi putut fi produse şi în urma unei căzături neprovocate. Mai ales că bărbatul de 150 de kilograme avea o alcoolemie de 2 la mie. 

Beatrice Milonean, IPJ Cluj: "Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul serviciului de investigaţii criminale Cluj, sub aspectul săvârşirii de ucidere din culpă". Îndureraţi, prietenii şi familia caută propriile răspunsuri la o moarte ce dă de bănuit. 

Emanuel Mocanu, fost ucenic: "A fost ...ca un tata pentru mine. El a fost un formator pentru multi bucatari din Romania."

Paul Siserman, prieten: "Suntem ferm convinsi ca se incearca intr-un fel sau altul disculparea sau cel putin diminuarea culpei celor prezenti" 

Omisiunea de a da ajutorul necesar sau de a anunţa de îndată autorităţile se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Deocamdată, administratorul localului şi o parte dintre participanţi au primit amenzi de 3500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Decesul cunoscutului chef Adrian Pop, după ce a petrecut cu poliţişti, învăluit în mister. Lipsesc ore de filmări de pe camerele de supraveghere