Antena Meniu Search
x

DECIZIA PRIMĂRIEI: Bucureştenii nu vor plăti în plus la încălzire. Suplimentăm bugetul RADET la rectificare!

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Marin, a anunţat, marţi, că bucureştenii nu vor plăti în plus pentru căldură

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Marin, a anunţat, marţi, că bucureştenii nu vor plăti în plus pentru căldură în această iarnă, întrucât bugetul RADET va fi suplimentat cu 50 de milioane de lei la rectificarea bugetară.

Ștefănel Marin a precizat că angajaţii primăriei au reuşit să identifice o sumă de 50 de milioane de lei care va putea fi tăiată de la alte instituţii şi va putea fi alocată RADET la rectificarea bugetară.

"Deci nu va exista o majorare (a preţului pentru încălzire, n.r.) pentru populaţie", a spus Ştefănel Marin.

Acesta a mai precizat că proiectul de rectificare va fi pus în dezbatere publică pe site-ul primăriei în cursul zilei de miercuri.

Întrebat ce se va întâmpla dacă se va decide o creştere a preţului gigacaloriei, primarul a precizat că nu va putea aloca în buget o sumă mai mare pentru eventuale majorări.

Directorul general al ELCEN Marcel Nicolaescu a precizat însă că nu s-a cerut o creştere a preţului gigacaloriei şi că nu va exista nicio creştere a preţului la producător.

În plus, directorul ELCEN a precizat că reducerea propririi pe contul RADET la 50% va fi menţinută atât cât va fi nevoie pentru ca bucureştenii să aibă căldură în această iarnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » DECIZIA PRIMĂRIEI: Bucureştenii nu vor plăti în plus la încălzire. Suplimentăm bugetul RADET la rectificare!