Antena Meniu Search
x

Video Denis Năsui, influencer cu tradiţie

Un tânăr aduce tradiţiile româneşti pe reţelele de socializare şi îi familiarizează astfel şi pe copiii din faţa ecranelor cu obiceiurile bunicilor noştri. La rândul lor, oameni trecuţi de prima tinereţe, care nu aveau nicio legătură cu like-urile şi cu followerşii, au învăţat ce înseamnă TikTok-ul, YouTube-ul sau Instagramul

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.11.2023, 18:06

Vezi și

În Vişeu de Jos, Denis adună poveşti şi reţete de demult. Secretele din bucătărie şi nu numai îi sunt dezvăluite de mătuşa Nuţă, devenită peste noapte ajutor de influencer.

Primul personaj pe care Denis l-a scos din liniştea satului şi l-a făcut cunoscut pe reţelele de socializare a fost însă bunica lui. 

Denis a reuşit să strângă în mediul online mii de oameni care îi urmăresc videoclipurile despre satul din poveştile copilăriei. A devenit influencer de tradiţii în urmă cu un an, însă de obiceiurile de pe vremea bunicilor e pasionat de mic. E şi motivul pentru care a ales să studieze Etnologia la facultate. Iar munca sa din mediul online le e de un real ajutor oamenilor din sat. Maria Pop îşi promovează pasiunea pentru croirea cojoacelor aşa cum nu s-ar fi gândit vreodată. 

În România există în prezent peste 3.000 de influenceri. Meseria de creator de conţinut a fost oficial recunoscută în ţara noastră anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Denis Năsui, influencer cu tradiţie