Antena Meniu Search
x

Deputatul PSD rănit într-un grav accident de motocicletă a rămas invalid. Medicii i-au amputat piciorul drept, zdrobit

Deputatul PSD, Radu Vasilica este în stare critică, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Apropiaţii se tem acum pentru viaţa lui.

Vezi și

Veşti cumplite vin de la spitalul Floreasca, acolo unde a ajuns ieri deputatul PSD Radu Vasilică, rănit grav într-un accident cu motocicleta. Politicianul este în stare critică, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Apropiaţii se tem acum pentru viaţa lui.

Deputatul s-a izbit cu motocicleta de un stâlp de pe marginea unui drum Piteşti. A fost rănit grav în impact. Medicii au încercat să-l stabilizeze şi l-au transportat de urgenţă în Capitală, la spitalul Floreasca. 

Cu răni foarte grave, tânărul deputat a intrat astăzi în sala de operaţii. 

Politicianul în vârstă de 41 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i s-a amputat piciorul drept. În acest moment el este în comă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia lui. 

Radu Vasilică este din 2006  lector universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Drept, din cadrul Universităţii de Stat din Piteşti, iar din 2008 este deputat în Parlamentul României şi membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Camerei Deputaţilor.

Avea motocicletă de numai patru luni şi nimeni nu ştie deocamdată exact de ce a pierdut controlul pe şosea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Deputatul PSD rănit într-un grav accident de motocicletă a rămas invalid. Medicii i-au amputat piciorul drept, zdrobit