Antena Meniu Search
x

Descinderi cu elicopter și peste 160 de mascați și polițiști, dis-de-dimineață, la Bărbulești. "Sunteți încercuiți!" (video)

Peste 160 de mascați și polițiști au descins, dis-de-dimineață, în localitatea Bărbulești, iar o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona, într-o acțiune menită să prevină infracționalitatea stradală, riscul rutier precum și să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.07.2020, 15:28

Un elicopter și peste 160 de mascați și polițiști au descins dis-de-dimineață la Bărbulești Vezi și
  • Peste 160 de polițiști și jandarmi au descins la Bărbulești, dis-de-dimineață.
  • O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii.

Imaginile cu acțiunea de amploare a forțelor de ordine au fost postate pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

”Legenda spune că dacă în zori, înainte de răsăritul soarelui vedeți lumini roșu - albastre, înseamnă că din nou descindem în forță cu efective mărite! Dacă pe cer se văd elicoptere survolând înseamnă că sunteți încercuiți!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 187 de persoane depistate pe raza localității Bărbulești, fiind de asemenea legitimate 827 de persoane și controlate peste 400 de autovehicule.

”La data de 9 iulie a.c., 129 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza comunei Bărbulești, în vederea prevenirii infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. O aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne a survolat zona pe tot parcursul acțiunii”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomița.

Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care pe timpul desfășurării acțiunii au fost depistați la volan încălcând normele rutiere, în valoare de peste 17.895 de lei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Descinderi cu elicopter și peste 160 de mascați și polițiști, dis-de-dimineață, la Bărbulești. "Sunteți încercuiți!" (video)