Antena Meniu Search
x

Detalii şocante despre moartea Biancăi, fata care s-a sinucis la Huşi: 'Numai Bibi ştie adevărul'

Detalii şocante ies la iveală după moartea Biancăi Hîncu, fata din Huşi care şi-a pus capăt zilelor din motive încă necunoscute.

Detalii şocante ies la iveală după moartea Biancăi Hîncu, fata din Huşi care şi-a pus capăt zilelor din motive încă necunoscute.

Ultimele persoane care au intrat în contact cu Bianca, cunoscută de apropiaţi drept Bibi, au povestit anchetatorilor o variantă şocantă cu privire la decizia fetei de a-şi pune capăt zilelor.

În ziua care a dispărut, respectiv sâmbătă, 18 august, Bianca era foarte fericită, fusese la coafor şi a mers să îşi cumpere o rochie pentru că seara urma să meargă la o nuntă alături de iubitul ei.

Potrivit vremeanoua.ro, între timp, în garsoniera din Huşi, acolo unde Bianca se afla alături de sora ei, Pamela, a izbucnit un scandal.

Pe acelaşi subiect
Bianca Hincu si-a pus capat zilelor dupa o cearta teribila

Pamela a acuzat-o pe Bianca că i-a furat 800 de lire, iar după ce s-a certat cu sora ei, Bibi a plecat din casă şi a ameninţat că se va sinucide.

Ceea ce s-a întâmplat după acest moment, depăşeşte orice imaginaţie. În loc să apeleze la 112 sau să ceară ajutor prietenilor, sora Biancăi a decis să meargă la nuntă, în locul surorii ei.

Ajunsă la locul petrecerii, tânăra s-a întâlnit cu iubitul surorii ei căruia i-a spus că Bianca Hîncu a fost internată în spital după ce s-a simţit rău şi a leşinat de două ori.

Bianca avea telefonul închis, motiv pentru care iubitul ei nu a reuşit să o contacteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante despre moartea Biancăi, fata care s-a sinucis la Huşi: 'Numai Bibi ştie adevărul'