Antena Meniu Search
x

Detalii şocante despre ambulanţierii acuzaţi că au furat combustibil. Convorbirile lor scot la iveală ipoteze halucinante

Apar detalii şocante despre ambulanţierii acuzaţi că furau combustibil. Convorbirile lor scot la iveală ipoteze halucinante. Furau din Salvări, deşi ştiau că sunt urmăriţi de poliţişti. Nicio secundă, angajaţii Ambulanţei din Corabia nu discutau despre vieţile pacienţilor puse în pericol.

Vezi și

Apar detalii şocante despre ambulanţierii acuzaţi că furau combustibil. Convorbirile lor scot la iveală ipoteze halucinante. Furau din Salvări, deşi ştiau că sunt urmăriţi de poliţişti. Nicio secundă, angajaţii Ambulanţei din Corabia nu discutau despre vieţile pacienţilor puse în pericol. Procurorii cred că opt oameni au murit din cauza ambulanţelor care nu au ajuns la timp.

Procurorii au început să asculte convorbirile telefonice după ce au primit informaţii că o parte din combustibil rămânea la şoferii de pe ambulanţă în loc să fie folosit în misiuni.

La fel cum şi şoferii aflaseră că anchetatorii sunt pe urmele lor. 

Imaginile camerelor de supraveghere din benzinării par să confirme modul în care şoferii ambulanţelor din Corabia furau motorina. Câţiva litri la un plin făcut, spun anchetatorii. Atât cât să nu bată la ochi.

Şi ca să fie cum... trebuie, şoferii conduceau... la consum. O arată şi diagramele ambulanţelor. 

La o viteză de 130 de kilometri pe oră ambulanţa putea ajunge într-o localitate aflată la 60 de kilometri de Corabia în 27 de minute. În realitate ajungea chiar şi în 45 de minute. Timp pierdut, poate chiar vieţi pierdute. Dar un câştig sigur pentru ei - motorină. 

Procurorii vor să vadă dacă întârzierile au dus la decesul vreunui pacient. Sunt cercetate opt cazuri.

Până atunci niciunul din cei 13 şoferi nu se pot întoarce la serviciu. Judecătorii le-au refuzat cererea de înlocuire a controlului judiciar cu cercetarea în libertate. O situaţie care aruncă în haos tot ce înseamnă transportul pacienţilor şi intervenţiile. Chiar dacă au venit ambulanţieri din tot judeţul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Detalii şocante despre ambulanţierii acuzaţi că au furat combustibil. Convorbirile lor scot la iveală ipoteze halucinante