Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii şocante despre autorul MASACRULUI din Las Vegas! O damă de companie povesteşte despre plăcerile BIZARE ale criminalului cu minte BOLNAVĂ

O damă de companie le-a povestit autorităţilor lucruri cel puţin bizare despre Stephen Paddock, autorul atacului armat din Las Vegas.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 07:49

Detalii şocante ies la iveală în urma carnagiului din Las Vegas! O damă de companie le-a povestit autorităţilor americane lucruri cel puţin bizare despre Stephen Paddock, autorul atacului armat din Las Vegas, în urma căruia 59 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite, scrie Dailymail.

Femeia, care doreşte să rămână anonimă, fusese plătită de mai multe ori de Paddock petru serviciile sale şi îşi aminteşte că acesta îi spunea că are "sânge rău" şi că, deseori, devenea violent în timpul actului sexual. De asemenea, dama de companie îl mai descrie pe fostul său client drept paranoic şi un om care dezvolta obsesii. Şi un mare consumator de alcool, care îşi petrecea bună vreme în cazinouri, pariind. 

Femeia le-a mai povestit autorităţilor americane că Stephen Paddock era un adept înfocat al teroriilor conspiraţiei. Vorbea despre atacul din 11 septembrie 2001 ferm convins că totul fusese orchestrat de guvernul SUA. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, femeia era plătită cu nu mai puţin de 6.000 de dolari la fiecare întâlnire şi spune că Paddock devenea de multe ori agresiv şi avea dorinţe bizare. O lega de pat şi îl incita să o vadă strigând după ajutor. 

Poliţia americană investighează şi alte fete care au avut legătură cu autorul masacrului din Vegas, în speranţa că vor afla cât mai multe detalii despre acesta şi vor descoperi motivul pentru care a luat viaţa a zeci de oameni. 

Anchetatorii au găsit numeroase arme de foc, cartușele muniției cu care bărbatul a tras, dar și un bilet pe noptieră, care a fost trimis spre a fi analizat, în camera de hotel al bărbatului.

Biletul nu era unul de adio, ci conținea mai multe numere, aparent fără o semnificație aparte. Biletul a fost trimis unor experți, care au descoperit că era vorba despre calculele făcute de Paddock pentru a crește numărul victimelor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri sociale » Detalii şocante despre autorul MASACRULUI din Las Vegas! O damă de companie povesteşte despre plăcerile BIZARE ale criminalului cu minte BOLNAVĂ