Antena Meniu Search
x

DETALIUL înspăimântător descoperit după moartea Mihaelei, fetița de 6 ani ucisă de propria mamă. Ce a făcut Alina imediat după ce și-a înjunghiat copilul

Noi dezvăluiri apar în cazul dramei care s-a petrecut, sâmbătă, într-o localitate de munte de lângă Torino, unde o româncă de 31 de ani și-a ucis fiica, iar apoi s-a sinucis.

Noi dezvăluiri apar în cazul dramei care s-a petrecut, sâmbătă, într-o localitate de munte de lângă Torino, unde o româncă de 31 de ani și-a ucis fiica, iar apoi s-a sinucis.

Presa italiană scrie că Alina Mihaela Olariu ar fi primit un SMS în dimineața zilei de sâmbătă, de la mama ei, care era la muncă, prin care o întreba dacă totul este în regulă, iar femeia ar fi răspuns imediat.

"«Totul e în regulă?». Alina a răspuns imediat. Era ora 10. La acea oră, Mihaela era deja moartă", scrie La Stampa, într-un articol în care vorbește despre depresia severă cu care se confrunta mama ucigașă, din cauza eșecurilor pe care le-a avut în viață.

Pe acelaşi subiect

La Stampa scrie că Alina a venit în Italia vara trecută, pentru a-și căuta un loc de muncă, însă fără succes. Nici mama ei, Tatiana, care lucra ca menajeră în Chierese, nu a putut să o ajute în acest sens. Dezamăgită, femeia a plecat, ajungând la o soră, în Portogallo.

Citește și Cutremurător! ULTIMUL MESAJ al mamei românce care și-a UCIS fetiţa de 6 ani, iar apoi și-a luat viaţa, în Italia: "Zâna mea frumoasă..."

Apoi, în iunie a revenit la Perosa, unde a cerut permis de ședere, pe care l-a primit imedit, și unde a înscris-o pe Mihaela la școală.

Mama și fiica au fost văzute mergând să cumpere rechizite pentru școală. Apoi, de luni, în fiecare dimineață, au fost văzute ținându-se de mână îndreptându-se spre stația de autobuz.

"Apoi, mama se întorcea acasă, singură, unde toată ziua se uita la televizor, având medicamentele pe masă. Medicamente contra depresiei, rezultatul eșecurilor din viața ei, potrivit mărturiilor unei prietene", scrie publicația citată.

Presa italiană a scris, sâmbătă, că Alina Mihaela Olaru, în vârstă de 31 de ani, și-a ucis fiica de 6 ani cu o lovitură de cuțit în piept, apoi și-a pus capăt zilelor.

Scena sângeroasă s-a consumat chiar în casa unde locuiau româncele, într-un moment în care nici mama Alinei și nici soțul ei italian nu erau acasă. Când a revenit, Tatiana și-a găsit nepoata și fiica zăcând, fără viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » DETALIUL înspăimântător descoperit după moartea Mihaelei, fetița de 6 ani ucisă de propria mamă. Ce a făcut Alina imediat după ce și-a înjunghiat copilul