Antena Meniu Search
x

Un deţinut ameninţă psihologul, de care s-a îndrăgostit, că îi va distruge chipul de zână cu acid de baterie

Un deţinut al închisorii din Miercurea Ciuc, care ispăşea o pedeapsă de 7 ani de puşcărie, s-a îndrăgostit iremediabil de pshihologul care îi trata tendinţele sinucigaşe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.03.2019, 20:31

De la dragoste la ură a fost un singur pas

Un deţinut al închisorii din Miercurea Ciuc, care ispăşea o pedeapsă de 7 ani de puşcărie, s-a îndrăgostit iremediabil de pshihologul care îi trata tendinţele sinucigaşe.

Bărbatul i-a trimis mai multe scrisori în care îşi mărturisea dragostea, însă psihologul a înştiinţat imediat conducerea închisorii, simţindu-se în pericol. Drept urmare, deţinutul i-a trimis alte scrisori, în care ameninţa că îi va desfigura faţa "de zână"cu acid de baterie.

De la dragoste la ură a fost un singur pas

Potrivit ziarulunirea.ro, în timp ce se afla la închisoarea din Miecurea Ciuc, unde executa o pedeapsă de 7 ani de închisoare, Robert K. a beneficiat de cinci şedinţe de consiliere psihologică. La una dintre şedinţele de consiliere, deţinutul a înmânat femeii o scrisoare de dragoste în care îşi exprima sentimente de afecţiunea faţă de ea. Psihologul a informat, imediat, conducerea unităţii.

A urmat un calvar pentru femeie, pentru că deţinutul s-a simţit trădat în dragoste şi a trecut la ameninţări.

În ultima sa scrisoare, bărbatul descrie lucruri groaznice pe care ar urma să i le facă femeii

"Te voi hărţui toată viaţa, o să plăteşti scump frumoasă cu chip de zână nu te las până nu te distrug până te văd îngenuncheată şi îţi plângi de mila ta şi de soarta ta. Am rezolvat printr-o persoană care te cunoaşte să te aştepte în faţa scării cu un recipient plin cu acid de baterie şi îţi va distruge acel chip de zână şi îţi va arunca direct pe faţă şi vei fi distrusă. Te distrug fată îţi garantez că până ies vei fi desfigurată. O sa trăiesc să mă răzbun, îţi voi nenorocii familia, vei fi ruinată apoi tu şi ceilalţi dragi veţi merge în sicriu. Te voi vâna oricât va trebui şi imposibil să nu prind prada, apoi te voi jupui de vie", scrie deţinutul în scrisoare.

Bărbatul a recunoscut că a fost autorul scrisorilor, procurorii deschizând pe numele său un nou dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un deţinut ameninţă psihologul, de care s-a îndrăgostit, că îi va distruge chipul de zână cu acid de baterie