Antena Meniu Search
x

Detinutul Gigi Becali ar putea sa culeaga rosii din serele lui

Din celula de la Jilava, Gigi Becali ar putea ajunge zilnic sa-si vada mosia. Si sa culeaga rosii din serele lui, acolo unde vin la munca in fiecare vara detinutii de la penitenciar. Nu degeaba, ci pe bani.

Vezi și

Bani si libertate, pentru ca la patru zile de munca i se scade una din pedeapsa. In curand, Becali va fi mutat la Jilava.

Doua saptamani, cat a stat in arest acum trei ani, Gigi Becali a fost sef de celula. Acum, il asteapta trei ani la Jilava, acolo unde urmeaza sa fie transferat de la Rahova.

Pentru Gigi Becali poate exista un bilet de voie in fiecare zi, sa-si vada mosia, chiar daca este dupa gratii. Pentru ca intre serele familiei si penitenciar exista un contract. Vara, aproape 50 de detinuti sunt trimisi acolo sa culeaga rosiile. Asa se gandea Gigi ca-i va face viata mai usoara la inchisoare lui Meme, acuzat in dosarul transferurilor.

O parte din castig ajunge la administratie, iar restul i se cuvine lui Gigi. Prin curtea inchisorii, Becali se poate plimba liber ca pasarea cerului. Nu e obligat sa imbrace uniforma si are voie sa ia cu el o multime de lucruri. De la haine, trei schimburi lenjerie de corp, doua pijamale, doua pulovere, un fular, cinci perechi ciorapi, o pereche incaltaminte, doua costume de haine, la obiecte de igiena sau un joc de sah, table, rummy si carti de joc, dar si materiale cu semnificatii religioase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Detinutul Gigi Becali ar putea sa culeaga rosii din serele lui