Antena Meniu Search
x

Dezastrul provocat de furtuna in Capitala, surprins de camerele de supraveghere

Furtuna care a provocat haos in Capitala a lasat urme. Pagube materiale care nu pot fi estimate inca si oameni speriati, care si-au vazut moartea cu ochii. O batrana a sfarsit dupa ce un cort s-a prabusit peste ea si alti 100 de oameni.

Vezi și

Camerele de supraveghere au suprins momentele de panica.

Un cort urias in care erau zeci de persoane a fost luat pe sus si aruncat pe bulevard, peste masini. Oamenii au fugit care-ncotro, sa-si salveze viata. Pe altii i-a paralizat frica.

Cortul prabusit in zona strazii Baba Novac era amplasat pe un teren privat si avea autorizatie de functionare si aviz urbanistic. Desi adapostea zeci de oameni si tone de marfa, constructia nu ar fi fost sigura. Politistii cerceteaza un accident de munca, pentru ca una dintre cele patru victime era angajata a unei societati care avea stand la targ.

A trecut moartea si pe langa un motociclist pe bulevardul Mihai Bravu. Vijelia a doborat un copac pe sosea, iar omul a fost prins sub el.

In Piata Unirii, un panou publicitar s-a prabusit peste doua femei. Una dintre ele a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

In 45 de minute, furtuna care a maturat Bucurestiul a smuls acoperisuri, schele si panouri si a doborat copaci peste case si masini. Un parc din zona Obor a fost in mare parte distrus.

Aproape 700 de bucuresteni au cerut ajutor la 112 dupa furtuna. In multe zone din Capitala, drujbele au rasunat toata noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Dezastrul provocat de furtuna in Capitala, surprins de camerele de supraveghere