Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj al frumoasei orădence care a murit în groaznicul accident de la Oradea, la doar 18 ani: "Dacă nu poți să-mi oferi..."

Destinul unei frumoase orădence a fost frânt brusc și violent, într-un accident rutier. Grăbită să ajungă la proba pentru rochia de banchet, Andrada a apăsat poate prea tare pe pedala de accelerație.

Destinul unei frumoase orădence a fost frânt brusc și violent, într-un accident rutier. Grăbită să ajungă la proba pentru rochia de banchet, Andrada a apăsat poate prea tare pe pedala de accelerație.

Citește și  Tânăra de 18 ani, moartă în teribilul accident de la Oradea, plecase de la ore. Frumoasa orădeancă ar fi chiulit să-și caute rochie pentru banchet

Mașina a derapat într-o curbă și tânăra de doar 18 ani, care abia își luase perimsul auto, a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens și lovindu-se frontal de un SUV BMW.

Citeşte şi: EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria frumoasei orădence care a murit în cumplitul accident de la Oradea, la doar 18 ani. "Zbor lin, printre stele, Andrada!" (VIDEO)

Valul de tristețe după decesul tinerei este imens. Pe profilul de Facebook al fetei au fost postate sute de mesaje de condoleanțe. Colegi de clasă, prieteni și cunoștințe și-au lăsat un ultim omagiu publicând o poză cu ea, alături de un mesaj încărcat cu amărăciune.

Înainte de accident, Andrada a postat și ea pe Facebook un mesaj misterios: "Dacă nu poți să-mi oferi din timpul tău, nu mă face să îl pierd pe al meu". Tânăra posta regulat mesaje despre relații, despărțiri și dragoste, dar și fotografii foarte frumoase cu ea, în diferite ipostaze.

Tânăra a postat chiar și în ziua în care și-a luat permisul de conducere, fotografiind foaia de parcurs, dar și punctajul final.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Ultimul mesaj al frumoasei orădence care a murit în groaznicul accident de la Oradea, la doar 18 ani: "Dacă nu poți să-mi oferi..."