Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Dinu Patriciu crede ca sotia sa este victima unui grup de interese

Omul de afaceri Dinu Patriciu se va prezenta la INML pentru a se supune expertizei psihiatrice ceruta in dosarul de partaj. Desi testele psihologice facute inainte de operatie i-au fost favorabile, Patriciu vrea sa se amuze si se va prezenta atunci cand va fi citat.

Vezi și

In acelasi timp, nu e suparat pe sotia lui pe care o considera doar victima unor gangsteri care au incercat sa puna mana pe averea lui cat timp era bolnav.

Dinu Patriciu a revenit in tara. Mai slab cu 30 de kilograme insa si mult mai in forma, dupa cum declara milionarul: „Incepand de acum doua luni si jumatate fac exercitii, fizioterapie, alerg si dupa trei luni ma simt bine”.

Imaginea lui Dinu Patriciu e departe de cea prezentata in fotografiile facute dupa operatie. Semn ca recuperarea a fost rapida si reusita. Si daca tot s-a intors in Romania, omul de afaceri e pregatit sa puna capat circului demarat in perioada in care era bolnav la Milano.

Vestea mai putin placuta pentru milionar este ca odata insanatosit trebuie sa faca fata razboiului cu femeia care i-a fost alaturi in ultimii 20 de ani. Sotia miliardarului a cerut judecatoriei sa devina tutorele lui Patriciu si administratorul averii sale pe motiv ca barbatul a luat-o razna.

“Cred ca nu sotia este vinovata pentru ce se intampla. Nu cred, ci stiu. Stiu ca multe din actiunile facute in justitie sunt facute din initiativa unor intermediary”, spune omul de afaceri.

In acest scop, omul de afaceri si-a programat deja o vizita in Saint Martin pentru a-si reintalni consoarta si sa o scoata de sub influenta presupusului grup de interese care ar fi incercat, prin ea, sa ii acapareze afacerile.

Dupa experienta transplantului, discursul lui Patriciu s-a schimbat. Cuvintele "milion", "euro" au fost inclocuite cu "Dumnezeu" si "recunostinta". Dovada ca pana si Patriciu a ajuns la concluzia ca banii nu pot cumpara sanatatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Dinu Patriciu crede ca sotia sa este victima unui grup de interese