Antena Meniu Search
x

Prins de tatăl lui în timp ce încerca să se sinucidă, un tânăr dependent de jocuri de noroc din Galaţi a rupt-o la fugă şi e de negăsit

Prins în capcana jocurilor de noroc, un tânăr de 19 ani din Galaţi a pariat cu viaţa şi a pierdut, se teme familia lui. Părinţii nu mai ştiu nimic de el de ieri

Vezi și

Prins în capcana jocurilor de noroc, un tânăr de 19 ani din Galaţi a pariat cu viaţa şi a pierdut, se teme familia lui. Părinţii nu mai ştiu nimic de el de ieri, când tatăl lui l-a oprit chiar când încerca să-şi pună capăt zilelor. Adolescentul a fugit apoi, iar la scurt timp i-a trimis un mesaj în care dădea de înţeles că are de gând să-şi ducă planul sumbru la final. 

"Ai grijă de Cleo, să fie bine. Te pup şi fii puternică, nu mai e nevoie să stai între mine şi tată." Sunt ultimele cuvinte pe care adolescentul i le-a trimis mamei sale, într-un mesaj. Se întâmpla ieri, la scurt timp după ce tatăl său l-a oprit să comită un gest extrem: "A coborât soţul meu şi a văzut maşina în parcare. A alergat repede, să vadă, şi el era să se spânzure. A încercat soţul, l-a oprit şi s-a coborât din maşină şi a fugit. Nu ştiu unde..."

Băiatul căzuse în patima jocurilor de noroc. Renunţase la planurile de a merge la facultate şi muncea în două locuri pentru a-şi hrăni dependenţa. După încercări eşuate de a-şi salva fiul din ghearele dependenţei, tatăl său i-a dat un ultimatum: "L-a ameninţat că nu îl mai primeşte acasă dacăs e mai duce şi mai pierde bani la cazino."

Dependenţa de jocuri de noroc nu trebuie privită doar ca un viciu, spun medicii: "Familia trebuie să înţeleagă că face parte din problema acestui individ şi că trebuie să se implice. Dacă nu reuşesc, să apeleze la un specialist, care-i poate ajuta şi-i poate îndruma."

De 24 de ore, familia îl caută pe băiat în toate cazinourile, sălile de joc şi spitalele din Galaţi. Adolescentul parcă a intrat în pământ. Acum, părinţii se tem că cel mai negru scenariu a devenit realitate. 

Poliţia a deschis un dosar în acest caz şi a organizat căutări în zona în care Mitică Vlasie a fost văzut ultima oară. Toţi cei care au informaţii care ar putea duce la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Prins de tatăl lui în timp ce încerca să se sinucidă, un tânăr dependent de jocuri de noroc din Galaţi a rupt-o la fugă şi e de negăsit