Antena Meniu Search
x

Video Distracţia din minivacanţă s-a încheiat cu aglomeraţie pe şosele. Între Azuga şi Buşteni, coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri

Distracţia de la munte se încheie astăzi pentru majoritatea turiştilor, iar mulţi dintre ei sunt deja pe drumul spre casă. Aglomeraţia de pe DN 1 este deja bine-cunoscutul preţ pe care cei dornici de vacanţe la munte trebuie să-l plătească. În anumite zone se circulă deja dificil. Detalii despre situaţia traficului în are reporterul Observator, Andre Rotaru.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 24.01.2023, 17:55

Vezi și

În primul rând, există veşti bune. A fost astăzi o zi foarte aglomerată pe drumurile care duc către munte, am văzut coloane de maşini între staţiuni, însă se pare că cei care au vrut să fie siguri că ajung în Bucureşti la o oră rezonabilă au plecat de la cazare încă de dimineaţă. Spun asta pentru că am, aşadar, veşti bune, în afară de o coloană de maşini lungă de câţiva km între Azuga şi Buşteni, pe Drumul Naţional 1 la această oră circulaţia a revenit, în mare parte, la normal. Asta deşi specialiştii de la centrul Infotrafic se aşteptau în această dimineaţă ca în a doua parte a zilei să fie şi mai rău.

Noi suntem acum în zona Băneasa, pe DN1, puteţi vedea în spatele meu că se circulă bine, se circulă fluid, se întâmplă deja de aproximativ o oră. În acest moment cineva care pleacă, să spunem din Predeal, face până în Bucureşti cam două ore şi 20 de minute, tot mai mult decât ar face în mod normal, dar cu aproximativ 40 de minute mai puţin decât la prânz. Există de asemenea şi alte veşti bune: nu au avut loc astăzi accidente şi nu au existat nici restricţii care să pună beţe în roate şoferilor. Aşadar, s-a circulat destul de bine, per total. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Distracţia din minivacanţă s-a încheiat cu aglomeraţie pe şosele. Între Azuga şi Buşteni, coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri