Antena Meniu Search
x

Distracție în pădure, înainte de începerea școlii

Paintball, tirul cu arcul şi aventurile pe tiroliană au fost numai câteva dintre distracţiile pe care elevii le-au încercat în ultima zi de vacanţă.

de Redactia Observator

la 14.09.2020, 12:19

Vezi și
  • Copiii au profitat din plin de ultima de vacanţă.
  • Parcul de distracţii din comuna Mica a răsunat toată ziua de chiote şi râsete.

Înaintea deschiderii şcolilor, copiii au umplut parcurile de distracţii cu râsete şi voie bună. Cei mai mari au preferat jocurile de echipă şi au încercat un meci de paintball sau de airsoft.

Deşi elevii sunt aşteptaţi la cursuri, parcul rămâne deschis şi în zilele ce urmează, atâta timp cât vremea caldă le va permite administratorilor să îi primească pe vizitatori.

Gabriel Ghila, administratorul parcului: Avem o multitudine de activităţi outdoor care sunt destinate copiilor dar şi adulţilor, părinţilor. avem parc aventura, trasee de biciclete, trasee de ATV-uri, paintball, airsoft, tir cu arcul, o grămadă de activităţi destinate relaxării în natură.

Părinţii au putut să îi urmărească pe cei mici în timp ce se bucurau de o cafea în hamac ori în timp ce luau prânzul direct în parc.

Pentru o sesiune de airsoft sau o tură pe bicicletă, preţurile încep de la 15 lei şi ajung până la 55 de lei. Asta în timp preţul pentru o tură cu ATV-ul ajunge la 350 de lei pentru o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Distracție în pădure, înainte de începerea școlii