Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni au fost snopiţi în bătaie pentru o brumă de bani

La omul sărac nici boii nu trag. O vorbă românească dureroasă, la propriu. Doi bătrâni dintr-un sat băcăuan au fost snopiţi în bătaie pentru banii primiţi în schimbul unui porc.

Vezi și

Oamenii nu au niciun venit aşa că trăiesc exclusiv din vânzarea animalelor. Deloc impresionant pentru un tâlhar pus pe căpătuială. I-a atacat pe bieţii oameni în toiul nopţii şi i-a bătut crunt încercând să afle unde sunt banii.

Pe patul de spital, cu bandaje la cap şi dureri în tot trupul îmbătrânit de vreme, cei doi, soţ şi soţie retrăiesc în continuu clipele de coşmar. Chiar dacă de la atac au trecut aproape două zile.

Chiar cu o zi înainte de atac reuşiseră să vândă un porc. Aşa se făcea că aveau în casă 1200 de lei. Bani de care agresorul ar fi ştiut. Iar după ce a lovit-o pe bătrână fără pic de milă, a lăsat-o leşinată în pragul casei. Soţul ei, de 88 de ani a sărit să o ajute.

Bătrânul a luptat cu toate puterile să-şi apere soţia dar şi puţinii bani care aveau să îi ajute să trăiască mai multe luni.

În cazul celor doi bătrâni problemele sunt mult mai grave. Nu sunt asiguraţi aşa că nu pot avea parte decât de internare de urgenţă. Şi nu mai mult de cinci zile. Iar pentru starea lor este nevoie de mult mai mult timp.

În timp ce medicii caută soluţii, agresorul le dă explicaţii poliţiştilor. Până acum el a mai fost cercetat şi în alte cazuri de furt din locuinţe dar acesta este primul în care ar fi folosit violenţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Doi bătrâni au fost snopiţi în bătaie pentru o brumă de bani