Antena Meniu Search
x

Doi calugari din Husi au dat o petrecere cu femei, chiar intr-o chilie

Incurcate sunt caile Domnului! Atat de incurcate, incat nici slujitorii Lui nu mai stiu ce e bine si ce nu. Doi calugari ai Episcopiei Husilor au dat o petrecere cum nu s-a mai pomenit in istoria Bisericii Ortodoxe Romane.

Vezi și

Au chefuit cu mai multe femei, intr-o chilie din curtea episcopiei. Din pacate pentru ei, pozele de la petrecere au ajuns in presa.

Nectarie a jurat sa duca o viata de sihastru, dar cand a fost invitat la aniversarea fratelui sau, Fanurie, n-a putut spune nu. Cei doi calugari au chefuit chiar intr-o chilie din curtea manastirii. Iar de la petrecere n-au lipsit femeile.

Monahii au dansat pana la epuizare, iar sarbatoritul si-a amuzat invitatii costumandu-se cu o masca si punandu-si pe cap un coif colorat de hartie.

Cum stiau ca va trece multa vreme pana la urmatoarea petrecere pacatoasa, cei doi au vrut sa ramana cu niste amintiri. Asa ca s-au fotografiat in ipostaze intime cu doua dintre invitate.

Credeau ca va ramane secretul lor, dar "isprava" celor doi calugari a ajuns la urechile mai marilor Bisericii, care i-au pedepsit, cu mila.

„Centrul Eparhial Husi a hotarat ca ieromonahul Pascal Florin sa fie oprit oprit total de la savarsirea lucrarilor sfinte pentru o perioada de 30 zile si i s-a ridicat duhovnicia pentru o perioada de doi ani, iar ierodiaconul Stefan George a fost pedepsit cu avertisment si dojana arhiereasca", a precizat biroul de presa al Eparhiei Husilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi calugari din Husi au dat o petrecere cu femei, chiar intr-o chilie