Antena Meniu Search
x

Doi frati din Slobozia si-au gasit sfarsitul in mare

O petrecere in familie s-a transformat intr-o tragedie fara margini. Doi frati au murit inghititi de valuri, dupa ce al treilea a incercat din rasputeri sa-i aduca la mal

Vezi și

Trei frati, trei familii, o aniversare. George, Adrian si Cristian au decis sa le faca o surpriza celor dragi si sa mute aniversarea unuia dintre ei la malul marii. Asa ca, sambata seara au urcat in masini si au plecat spre Olimp. Odata ajunsi la mare, s-au oprit la un restaurant.

Adrian, unul dintre fratii mai mari, a suflat in lumanari. Era ziua lui de nastere si de moarte. Ultimul ar fi intrat in valuri Adrian, chemat insistent de fratii sai. Era trecut de 6:00 dimineata.

Numai Cristian s-a intors, speriat probabil. Era furtuna in larg si a decis ca e mai bine sa-si priveasca fratii de pe plaja. La un moment dat, Cristian si-a vazut fratii, la cativa metri distanta de geamandura, cum dispar si reapar deasupra valurilor. A simtit ca ceva este in neregula si s-a aruncat dupa ei in valuri.

Pe George si pe Adrian i-au adus salvamarii la mal, alertati chiar de fratele celor doi. "Am venit cat am putut de repede. Ei erau deja inecati", a spus unul dintre salvamari.

George avea 42 de ani si era sofer la o firma din Slobozia. Un om bun care oricand sarea in ajutorul prietenilor si un exemplu pentru fiul sau. Adrian avea 39 de ani si era masor la echipa de fotbal din Chiajna. A salvat vieti. Pe el nu s-a putut salva. A lasat in urma o sotie si doi copii de trei si noua ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi frati din Slobozia si-au gasit sfarsitul in mare