Antena Meniu Search
x

Doi frati din Vaslui, sfasiati de cainele din propria curte

Doi frati din Vaslui, orfani de tata, au fost muscati cu salbaticie de cainele din propria curte! Cei doi copii, o fetita de sase ani si un baiat de noua ani, au ajuns la spital cu rani grave

Vezi și

Animalul si-a infipt coltii in cei doi copii care se jucau impreuna, in curte. La un moment dat, fetita s-a indepartat de fratele ei si s-a dus sa se joace cu cainele care tocmai primise de mancare. Atunci, acesta repezit la copila si a muscat-o.

Fratele a lasat frica de o parte si a sarit, imediat, in ajutorul surorii lui. Fiara l-a sfasiat, atunci, de brat. Copilul s-a ales cu doua oase rupte. “Baietelul are fractura ambelor oase ale antebratului. Fata are o plaga in regiunea fronto-parietala, care-a fost suturata si necesita supraveghere medicala. Li s-a facut si vaccinul antirabic”, a declarat medicul de la Unitatea de Primiri Urgente Vaslui.

Ambii copii au ajuns de urgenta la spitalul din Vaslui. Baiatul a fost trimis, insa, mai departe, la o clinica de specialitate din Iasi si este probabil sa fie operat. Copiii locuiau cu o matusa si sotul ei. Tatal lor, italian, a murit acum cativa ani, iar mama este plecata la munca, in Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Doi frati din Vaslui, sfasiati de cainele din propria curte