Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi preoți, doi diaconi și femeia de la lumânări de la o biserică din București, infectați cu coronavirus

Doi preoți, doi diaconi și femeia de la lumânări de la o biserică din București a fost confirmați pozitiv și sunt infectați cu coronavirus. 

de Cosmin Stăniloiu

la 25.03.2020 , 12:53

Coronavirus în România Doi preoți, doi diaconi și femeia de la lumânări de la o biserică din București, infectați cu coronavirus - Doxologia
  • Prima confirmată pozitiv a fost femeia de la lumânări.
  • Un alt preot a fost trimis la biserică.

Doi preoți, doi diaconi și femeia de la lumânări de la o biserică din București a fost confirmați pozitiv și sunt infectați cu coronavirus. 

"Ancheta epidemiologica a dus la izolarea si testarea tuturor clericilor de la parohia Sfantul Dumitru - Obor si a doamnei de la lumânări. Ulterior au fost depistați pozitiv doamna de la lumânări, doi preoți și doi diaconi. 

Aceștia au intrat imediat în izolare. Biserica și curtea ei au fost dezinfectate de mai multe ori. În biserica respectivă nu a mai fost oficiată nicio slujbă. Arhiepiscopia Bucureștilor a anunțat imediat DSP-ul și un alt preot a fost desemnat pentru a suplini activitatea acolo.", a fost anunțul făcut de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

Articolul continuă după reclamă
Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Doi preoți, doi diaconi și femeia de la lumânări de la o biserică din București, infectați cu coronavirus