Antena Meniu Search
x

Doi soti din Gorj sunt despartiti cu acte, dar niciunul nu a cerut acest lucru

Divortati fara voia lor! Doi soti din Gorj s-au trezit ca sunt despartiti cu acte. Niciunul nu ceruse asta. A cerut altcineva in numele lor, dupa ce le-a falsificat actele ca sa ia banii de somaj.

Vezi și

Anchetatorii au aflat ca e vorba de o retea intreaga din care fac parte si angajati ai statului. Seful lor si-a pus capat zilelor dupa ce a simtit ca politia a intrat pe fir.

Sotii Suceu sunt casatoriti de mai bine de doua decenii. Nu s-au gandit niciodata sa divorteze. S-au gandit, insa, altii.

“Am fost la AJOFM sa-mi platesc somajul si am rugat sa-mi arate dosarul sotiei. Dansul, rasfoind dosarul, a zis ca nu prea am dreptul sa intreb pentru ca sunt divortat de sotie”, povesteste Benone Suceu.

Barbatul a fost aproape sa lesine cand a vazut ca totul este scris negru pe alb, intr-o hartie oficiala, eliberata de o instanta judecatoreasca.

Nu a fost singura surpriza. Sotia lui s-a trezit ca are un card deschis pe numele sau prin care cineva incasa de ani de zile salarii, iar apoi indemnizatii de somaj. Nu a fost nici angajata, nici divortata. Cei doi au depus o plangere la parchet.

Sotii Suceu apar ca sunt divortati de o instanta in 1995, doar ca aceasta instituie a fost infiintata trei ani mai tarziu asa ca nu le-a fost greu anchetatorilor sa-si dea seama ca e un fals

Datele personale ale familiei Suceu ar fi fost luate chiar din calculatoarele Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Targu Jiu, cu sprijinul unor angajati ai institutiei.

Firma care angajeaza o femeie divortata si cu un copil, primeste o subventie de la AJOFM. La varful retelei ar fi stat fostul director al institutiei care s-a sinucis anul trecut in garajul casei sale.

Politia a inceput deja urmarirea penala pentru fals, uz de fals si inselaciune. Reteaua s-ar fi folosit in mod ilegal de datele a peste 80 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi soti din Gorj sunt despartiti cu acte, dar niciunul nu a cerut acest lucru