Antena Meniu Search
x

Vacanţă de coşmar! Doi turişti străini au fost tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală

Şoferul i-a smuls unuia dintre ei toţi banii din mână, după ce acesta a refuzat să-i plătească preţul cerut. Taximetristul i-a blocat în maşină, iar după ce le-a luat banii a demarat în trombă. Nu sunt primii turişti pe care îi jefuieşte.

Vezi și

Vacanţa în România pentru doi turci care au venit să viziteze Capitala s-a transformat în câteva clipe într-una de coşmar. Şoferul unui taxi i-a smuls unuia dintre ei toţi banii din mână, după ce acesta a refuzat să-i plătească preţul cerut pe o cursă de aproape 5km. Taximetristul i-a blocat în maşină, iar după ce le-a luat banii a demarat în trombă. Nu sunt primii turişti pe care îi jefuieşte.

Sâmbătă noaptea, după câteva ore de distracţie în club, bărbaţii au chemat un taxi. Când au ajuns la destinaţie, şoferul le-a cerut o sumă mult prea mare.

Peste 100 de lei pentru o cursă de aproape 5 km, care, în mod normal, nu ar fi depăşit 60 de lei. Cei doi turişti i-au cerut taximetristului să repete traseul - de data aceasta, cu aparatul pornit.

200 de lei şi 5 euro. Atât a reuşit să le fure taximetristul, înainte să demareze în trombă. Imediat, turiştii au mers direct la secţia de poliţie.

Cei doi au reţinut numărul maşinii, iar aşa poliţiştii au reuşit să-l prindă rapid pe taximetrist. Nu e la primul incident.

Acum, taximetristul este cercetat pentru trei infracţiuni de tâlhărie şi a fost închis pentru 30 de zile. Cei doi turişti spun că incidentul nu i-a descurajat şi vor mai veni în vizită în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vacanţă de coşmar! Doi turişti străini au fost tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală