Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa nu a fost primit la local cu câinele lui, Cheluţu: "Un răspuns vehement şi încărcat de energie negativă"

Cu animalul de companie la restaurant sau nu? Este la alegerea patronului de local, nu a stăpânului de animal. A păţit-o şi Dorian Popa care nu a fost primit cu câinele într-un restaurant din Turda. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 03.12.2022, 13:10

Vezi și

Dorian Popa a vrut să-l scoată pe Cheluţu la masă, într-un restaurant din Turda. Surpriză, însă, cele două vedete de Instagram nu au fost bine venite împreună

Dorian Popa: Eu nu sunt un încuiat la minte, sunt conștient că animăluţele pot deveni un stres pentru ceilalți clienți, dar asta nu inseamnă că nu se poate face un colţ desemnat celor cu animăluţe. Dar în niciun caz un răspuns vehement și încărcat de energie negativă: în acest restaurant nu aveți voie cu animale. De fiecare dată când am mers prin Europa, cam peste tot animăluţele sunt acceptate.

Dorian Popa l-a adoptat pe Cheluţu în urmă cu patru ani, iar povestea lor a devenit virală

Dorian e revoltat că a avut astfel de probleme şi în hoteluri. 

Pe acelaşi subiect

Dorian PopaÎn Satu Mare un singur hotel, un singur hotel acceptă animăluţe, în tot Satu Mare! Am avut o situaţie și acolo pentru că aveam un concert. Hotelul în care noi ne cazăm de obicei cu Cheluțu, cel care acceptă animălute era plin. Ia și caută alt hotel când nimeni nu te primeşte cu Cheluţu. Am zis: zgârie patul, zgârie perdeaua vi le plătesc dublu, triplu, cvadruplu, vă plătesc toată camera! Îmi doresc să fie sufletul meu cu mine! Într-un final am rezolvat în alt oraş. 

Sunt însă şi patroni de restaurante la polul opus. Sunt ospitalieri nu doar cu cîinii ci şi cu alte animale de companie. 

Marius Prunaru, manager restaurant: Căţei, am avut clienți și cu pisici, am avut un client care avea doi şoricei, hamsteri, mi-a fost teamă să nu scape pe aici să nu-i mai găsim, dar îi țineau în cutie.

Restaurantul oferă apă şi jucării pentru câini şi pisici, dar patronii au în plan să le facă şi un meniu special. 

Andreea Milea, reporter Observator: Majoritatea patronilor din centrul istoric al Capitalei nu acceptă animale de companie în interiorul restaurantului. Aşadar, cei care au câini sau pisici vor fi invitaţi să stea la terasă. 

Printre clienţi părerile sunt împărţite. Dacă regulile din restaurante sau hoteluri rămân la latitudinea patronilor, un nou proiect de lege propune acces liber pentru animale de companie în instituţii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dorian Popa nu a fost primit la local cu câinele lui, Cheluţu: "Un răspuns vehement şi încărcat de energie negativă"