Antena Meniu Search
x
LIVE

În urmă cu două luni era călcat intenționat de un șofer, acum se caută un om și o casă pentru cel mai cuminte și blând cățel din Cluj

Am putea să îi spunem Nero, Blacky, Negruțul sau Speriosul sau oricum altfel. Povestea lui cea tristă a început în luna august, în zona podului dintre Pâglișa și Dăbâca, din județul Cluj, când era călcat intenționat de un șofer de microbuz, chiar în timp ce era hrănit de colegul nostru, Alex Prunean.

De Redactia Observator la 27.10.2022, 22:33

Era atât de fericit că mânca, după zile în care probabil a stat flămând, încât nu a mai fost atent la pericolul care îl pândea din spate. Și asta l-a costat.

O casă pentru cel mai cuminte cățel

Deși rănit extrem de grav, animalul a supraviețuit și la o săptămână de la incident a început să apară din nou în zonă. Sperios și fără să mai aibă încredere în oamenii care au fost atât de răi cu el, câinele cu o privire extrem de blândă a stat mai mult flămând. Alungat, nehrănit, animalul a ajuns piele și os.

Reporterul Observator Alex Prunean l-a căutat, l-a găsit și a încercat zile în șir să îi recâștige încrederea, ori de câte ori îi lasa de mâncare. Într-un final, cățelușul s-a apropiat și chiar s-a lăsat mângâiat. Deși de talie mare, este extrem de blând, iar acum își caută un om al lui și o casă. Se pare că într-o vreme a avut parte de ambii, dar a fost abandonat și dat uitării. Cu ochii încă înlăcrimați, știe însă că va fi un băiat cuminte.

Pe pagina sa de Facebook, colegul nostru face apel la cei cu suflet să îi ofere o casă blândului patruped de culoare neagră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » În urmă cu două luni era călcat intenționat de un șofer, acum se caută un om și o casă pentru cel mai cuminte și blând cățel din Cluj