Antena Meniu Search
x

Dorin Cioabă, regele romilor, are coronavirus. În weekend participase la o judecată ţigănească

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor din România, a fost confirmat cu Covid-19 şi este internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 23.07.2020, 18:58

  • Dorin Cioabă a fost internat în spital luni
  • Mătușa lui Dorin Cioabă a murit de coronavirus, fiind prima victimă din județul Sibiu

Dorin Cioabă s-a testat pentru coronavirus, după ce în weekendul trecut a participat la o judecată ţigănească în judeţul Argeş.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că acesta a fost confirmat pentru SARS CoV-2 luni şi este internat în spital. 

Regele Cioabă a participat şi la o nuntă

Conform unor informaţii primite pe Fii Observator, în urmă cu zece zile Regele Cioabă participase şi la o nuntă cu 400 de invitaţi şi s-ar fi simţit rău la câteva zile după eveniment. 

Dacă aveţi imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, ne puteţi scrie pe whatsapp la numărul 0722.699.800 sau pe pagina de Facebook a Observator.

Încarcă știrea ta în aplicația Fii Observator, disponibilă în Google Play și App Store.

Mătușa lui Dorin Cioabă, răpusă de coronavirus

La sfârșitul lunii martie, mătușa lui Dorin Cioabă a murit din cauza coronavirusului.

Primul decedat confirmat oficial cu COVID-19 în judeţul Sibiu a fost o pacientă care a fost internată în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI).â

Potrivit directorului Cornel Benchea, în spitalul sibian a decedat şi soţul pacientei, acesta fiind internat la Nefrologie, fără să fi fost depistat pozitiv cu COVID-19.

"Femeia care a decedat la ATI avea o boală cardiovasculară. (...) Soţul ei a decedat, dar era la Nefrologie. El nu a avut niciun simptom de COVID-19", a explicat Cornel Benchea.

Medicii din spitalul sibian au aflat de la o asistentă medicală care a discutat cu cei doi soţi că aceştia au călătorit recent în Turcia, unde au fost la o clinică, pentru tratament. Informaţia a fost confirmată pentru AGERPRES de Dorin Cioabă, rudă a celor doi soţi decedaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dorin Cioabă, regele romilor, are coronavirus. În weekend participase la o judecată ţigănească