Antena Meniu Search
x

Doru Octavian Dumitru a revenit cu glume şi spectacole nou nouţe

Un interviu de excepţie cu artistul Doru Octavian Dumitru, surprins la unul dintre spectacolele sale.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 17.08.2020, 14:31

Vezi și
  • Doru Octavian Dumitru a revenit în ţară.
  • Artistul a pregătit glume şi spectacole nou nouţe.

În exclusivitate, am aflat de la cel care a amuzat generaţii la rând, detalii din culisele show-urilor de comedie, dar şi fragmente din copilărie.

Reporter: Vreau sa va multumersc pentru ca ati acceptat invitatia la Observator si sa va felicit si pentru show-ul pe care l-ati avut in aceasta seara.

​Doru Octavian Dumitru: Multumesc, de doua ori multumesc!

Reporter: Am auzit ceva draguţ si chiar vreau sa incep cu asta. Cum erati in copilarie?

​Doru Octavian Dumitru: În copilarie eram fată, dupa care m-am dezvoltat si am devenit baiat pentru ca in momentul de fata in lume se discuta despre fete-baieti la modul ca este ceva comun. Eram mai rusinos. Mai timid, dar cred ca baietii sunt timizi

Reporter: Nazbatii faceati?

​Doru Octavian Dumitru: Da, ma urcam prin copaci, ma urcam pe cladiri, eram urcacios.

Reporter: Şi tata chiar era dur?

​Doru Octavian Dumitru: Tata era cel care le ajusta, spunea vezi ca haina aia este prea larga si o croia pe mine şi mama era cea blanda, mereu mama acopera toate.

Reporter: Ce ati facut pe perioada pandemiei? Unde erati? În Romania sau in Canada?

​Doru Octavian Dumitru: Am fost cu familia si am stat impreuna in carantina, adica nu am iesit din casa 3 luni. Am citit, am scris, am comandat multe carti.

Reporter: Faceti si sport?

​Doru Octavian Dumitru: Faceam mult inainte acum am reinceput. Am avut o perioada cand m-am cautat, m-am reasezat, regasit, stiu si eu? Da, corect ca pana la urma sunt tot eu.

Reporter: Cum este atmosfera in Canada? Cum era?

​Doru Octavian Dumitru: Lumea este mai ascultatore.

Reporter: Mai relaxata?

​Doru Octavian Dumitru: Da da.

Reporter: Şi in Romania cand ati venit?

​Doru Octavian Dumitru: Acum in sezon estival mai de mult.

Reporter: Cat va mai gasim pe litoral, in tara?

​Doru Octavian Dumitru: Cat dureaza litoralul, sa speram ca putem face acest act nici nu stiu cum sa ii spun pentru ca si noi ne expunem in fiecare seara pana la urma chiar daca purtam masti.

Reporter: Vreau sa imi spuneti despre show ul pe care il aveti acum pe litoral.

​Doru Octavian Dumitru: Ce vreti sa stiti ? Vis a vis de ce se intampla in show, da? Categoric ce se intampla, toata situatia asta cu pandemia si multe alte lucruri dar pandemia este un subiect de inspiratie foarte mare. Sunt o multime de lucruri ce se petrec in timpul asta, oamenii nu stiu ce se petrece, cei care ne informeaza nu stiu despre ce este vorba, cei care vb cu cei care ne informeaza nu stiu despre ce este vorba

Reporter: Scrieti in fiecare zi?

​Doru Octavian Dumitru: Cam da, mai mult sau mai putin. Uneori scriu legat mai multe zile alteori mai putin intr o zi. Este bine sa scriem ca sa iti antrenezi mereu mana, mintea gura ca si vorbitul, dar da ce am spus nu am scris!!

Reporter: Cum este publicul in perioada aceasta?

​Doru Octavian Dumitru: Publicul este de doua feluri: cel care vine si cel care nu vine. Publicul se amuza cel care vine si se amuza si se lauda cu faptul ca au venit si le ramane ceva timp de mai multe saptamani, pentru ca in general un spectacol de comedie cam iti vine sa il repeti acasa daca ai venit cu familia si exista un principiu foarte clar cand razi singur razi odata cand razi cu mai multa lume razi de 30 de ori mai mult.

Reporter: Îngrasa rasul?

​Doru Octavian Dumitru: Este o vorba ca rasul ingrasa, dar daca stai sa te gandesti daca nu bagi ceva in gura nu are cum sa ingrase. Daca mananci cand razi da, ingrasa, dar este complicat sa razi cand mananci ca te ineci, dar este posibil sa ingrase ptr ca pe multi inecati i-a gasit umflati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doru Octavian Dumitru a revenit cu glume şi spectacole nou nouţe