Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru doi tineri din Constanța, care au încercat să acopere un șofer fugar

Dosar penal şi 30 de zile de arest la domiciliu - au decis judecătorii pentru tânărul din Constanţa care a gonit prin oraş, cu poliţiştii pe urmele lui. Nu avea permis de conducere şi nu a vrut să oprească, în trafic, la semnalele agenţilor. Nici măcar focurile de armă nu l-au convins să stea pe loc, iar la un moment dat, nu a mai putut stăpâni autoturismul şi s-a izbit de un gard.

Vezi și

Dosar penal şi 30 de zile de arest la domiciliu - au decis judecătorii pentru tânărul din Constanţa care a gonit prin oraş, cu poliţiştii pe urmele lui. Nu avea permis de conducere şi nu a vrut să oprească, în trafic, la semnalele agenţilor. Nici măcar focurile de armă nu l-au convins să stea pe loc, iar la un moment dat, nu a mai putut stăpâni autoturismul şi s-a izbit de un gard. A fugit de acolo, dar a fost prins. Doi prieteni care au încercat să-l acopere s-au ales şi ei cu aceeaşi pedeapsă.

Până la urmă, tânărul de 27 de ani a fost prins de poliţişti şi adus în faţa instanţei. Este acuzat că, acum câteva zile, a refuzat să oprească la un control de rutină în trafic. Mai mult, a apăsat pedala de acceleraţie la maximum şi a pornit într-o cursă nebună pe străzile din oraş.

Nu s-a conformat nici când poliţiştii au tras focuri de avertisment. Într-un final, a intrat în gardul unei gospodării, iar apoi, pentru că nu avea nici permis de conducere, s-a făcut nevăzut.

La scurt timp după accident, doi prieteni de-ai lui s-au prezentat la sediul poliţiei. Iar unul a declarat că el a fost la volanul maşinii.

 Imediat, poliţiştii şi-au dat seama ca este vorba despre o înșelătorie, despre o declarațe falsă.

Tânărul care a încercat să ia vina asupra lui ar fi primit bani în schimbul declaraţiei mincinoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul fugar şi cei doi complici au fost arestaţi la domiciliu pentru 30 de zile. Nu este pentru prima dată când tânărul de 27 de ani are probleme cu legea. El ar fi fost prins şi în luna mai, tot fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dosar penal pentru doi tineri din Constanța, care au încercat să acopere un șofer fugar