Antena Meniu Search
x

Două asistente îi țin piept unui pacient Covid care vrea să fugă din spital. ”Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți” (Video)

Fostul primar de la Scrioaștea, infectat cu Covid-19, a fugit din Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde era internat. Marian Șefu a făcut scandal monstru când asistentele i-au spus să trebuie să rămână în spital până primește rezultatele analizelor făcute.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.10.2020, 11:36

Două asistente îi țin piept unui pacient Covid care vrea să fugă din spital
Două asistente îi țin piept unui pacient Covid care vrea să fugă din spital - Captura YouTube
  • Fostul primar de la Scrioaștea a fugit din spital, fiind infectat cu Covid-19.
  • Marian Șefu a fost filmat de asistente în timp ce face un scandal monstru pe secția în care era internat.

Fostul primar a bătut cu pumnii și picioarele în ușa secției Covid și a cerut să fie lăsat să plece, în vreme ce două asistente țineau de ușă ca pacientul să nu iasă de pe secție și să infecteze alte persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele care țin ușa blocată.

La un moment dat, asistenta care filmează incidentul observa că bărbatul a pus mâna pe un scaun cu care lovește ușa și le spune colegelor ei să se ferească.

În cele din urmă, scriu jurnaliștii de la cronicadeteleorman.ro, Marian Șefu a reușit să treacă de asistente și a fugit din spital.

În drum, s-ar fi oprit la o farmacie și a făcut din nou tărăboi, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi și a plecat acasă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Două asistente îi țin piept unui pacient Covid care vrea să fugă din spital. ”Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți” (Video)