Antena Meniu Search
x

Bătaie cu SĂBII şi CUȚITE, în plină stradă. Două clanuri de interlopi din Gorj şi-au reglat conturile chiar lângă o şcoală

Şapte bărbaţi au băgat spaima în locuitorii din localitatea gorjeană Bumbeşti-Jiu, după ce s-au atacat cu săbii şi cuţite, la doar câţiva paşi de o şcoală.

Vezi și

Şapte bărbaţi au băgat spaima în locuitorii din localitatea gorjeană Bumbeşti-Jiu, după ce s-au atacat cu săbii şi cuţite, la doar câţiva paşi de o şcoală.

Şapte bărbaţi au băgat spaima în locuitorii din localitatea gorjeană Bumbeşti-Jiu, după ce s-au atacat cu săbii şi cuţite, la doar câţiva paşi de o şcoală. Poliţiştii au intervenit între cele două clanuri şi, pentru a calma spiritele, au tras patru focuri de armă în aer.

Şicanele dintre cele două tabere rivale durează de câteva luni, când doi indivizi s-au filmat în timp ce zgâriau maşini. Gestul lor ar fi un act de răzbunare care a declanşat scandalul recent. 

Patru dintre bătăuşi au avut nevoie de îngrijiri medicale iar scandalagii au fost duşi la Poliţie, pentru declaraţii.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că totul a pornit de la conflicte mai vechi, pentru care există dosare în lucru.

Oraşul Bumbeşti-Jiu nu este străin de scandaluri. De aici, au fost ridicați proxeneți, traficanți de etnobotanice și chiar autori ale unor înșelăciuni pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cu SĂBII şi CUȚITE, în plină stradă. Două clanuri de interlopi din Gorj şi-au reglat conturile chiar lângă o şcoală