Vedetă în recolta toamnei, dovleacul a fost în centrul atenţiei la Sibiu
Vedetă în recolta toamnei şi scos în faţă mai ales acum, în prag de Halloween, dovleacul a fost în centrul atenţiei în weekendul care tocmai a trecut, la Sibiu.
Vedetă în recolta toamnei şi scos în faţă mai ales acum, în prag de Halloween, dovleacul a fost în centrul atenţiei în weekendul care tocmai a trecut, la Sibiu.
Un restaurant a dedicat o zi de sărbătoare bostanilor, în care copiii au transformat dovlecii în obiecte de sculptură, iar bucătarii în preparate alese.
Bogat în vitamine şi minerale, dovleacul se numără printre ingredintele preferatele ale bucătarilor în sezonul de toamnă. Şi nu vorbim doar de clasica plăcintă.
Bucătarii s-au gândit totuşi şi la cei care nu pot renunţa la carne în favoarea dovleacului.
De la supe la plăcinte, produsele au fost pe placul tuturor.
Evenimentul de la Sibiu a urmărit să marcheze perioada de sfârşit a recoltei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰