Antena Meniu Search
x

O viaţă de film! Dragoş, băiatul care şi-a găsit mama după 18 ani

O mamă şi-a căutat cu înverşunare fiul dispărut timp de 18 ani, chiar şi atunci când autorităţile i-au spus că ceea ce caută ea nu va găsi niciodată.

Vezi și

Şi că regăsirile se întâmplă doar în filme, nu şi în realitate. După 18 ani, însă, viaţa a bătut filmul. Mamă şi fiu s-au îmbrăţişat, au plâns, s-au prăbuşit pe rând, unul în braţele celuilalt. Sunt doi străini, hotârâţi să o ia de la capăt.

Şi să trăiască şi pentru anii în care doar amintirile i-au făcut să NU uite unul de celălalt. Cei 18 ani în care s-au pierdut unul pe celălalt au fost o căutare continuă. Până acum două zile. Când lungul drum al căutărilor s-a sfârşit într-o îmbrăţişare.

Drumul lui Dragoş spre nicăieri a început în 1996. Avea şapte ani când a urcat, din joacă, într-un tren din gara Buhuşi.

Din Bucureşti, copilul a fost trimis în Argeş, la orfelinatul unei fundaţii. În 2004, fundaţia şi-a închis orfelinatul din Albeşti, iar Dragoş a ajuns la Rucăr, într-un centru de plasament al statului. Abia peste patru ani, la insistenţele unui asistent social, a primit un certificat de naştere. Cu părinţi necunoscuţi. Avea 19 ani.

A terminat un liceu, o şcoală profesională şi s-a angajat într-un sat din Argeş. N-a încetat să-şi caute mama. Anul trecut, în paginile unui ziar, şi-a citit povestea propriei vieţi. Spusă ziariştilor chiar de mama lui.

Dragoş e bogat acum. Are o mamă, o bunică şi două surori alături de care va trebui să înveţe să trăiască. Are o familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » O viaţă de film! Dragoş, băiatul care şi-a găsit mama după 18 ani