Antena Meniu Search
x

Video Dragoste pe tărâmuri româneşti: Steve şi Georgiana au părăsit luxul Londrei pentru viaţa la ţară în inima Transilvaniei

Au renunțat la viaţa de lux pe care o duceau, înconjuraţi de staruri de cinema şi cântăreţe celebre şi... s-au retras la țară, în inima Transilvaniei. Steve Teers şi Georgiana au transformat iubirea din filme în realitate şi o casă bătrânească... într-o pensiune superbă. Brexit-ul și pandemia le-au confirmat că au făcut cea mai bună alegere.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 08:20

Vezi și

Povestea celor doi pare un scenariu de film. Ea - hair stylist pentru vedete precum Kylie Minogue sau fetele din trupa Pussycat Dolls. El - editor de filme documentare. Nimeni nu a prevăzut continuarea scenariului lor de iubire.

Georgiana: "Noi ne-am cunoscut în Londra în timp ce mergeam la un curs de machiaj despre efecte speciale și prostetica. După trei luni ne-am întâlnit într-un pub unde era ziua de naștere a unui prieten comun, unde a venit şi Steve".

Au dat luxul pentru viaţa la ţară

Şi au ales să pornească la drum împreună, în România. Şi nu oriunde, ci la ţară.

Pe acelaşi subiect

Georgiana: "Ne-am întors pentru că ne plictiseam de viața din Londra, devenise prea intensă și costisitoare, ne gândeam la zilele adolescenței pentru fetele noastre și vroiam să le facem să vadă și altfel viața, decât viața din Londra".

Steve: "Am rămas atras de tradițiile vechi și de faptul că străbunicii mei s-au născut aici și noi suntem conectați astfel. Acest mod de trai a dispărut în ţara mea de mai bine de 100 de ani. E ca o evadare din oraş".

Ceea ce la început părea o joacă, s-a transformat pentru cei doi într-o afacere de succes şi un vis împlinit.

Georgiana: "Ne-am hotărât să împărţim acest spaţiu şi acest loc minunat cu prietenii noştri şi prietenii prietenilor. Este foarte greu când te muți din Londra să trăiești la același nivel financiar în România mai ales când ești la țară".

Steve şi Georgiana au organizat şi un festival, în cadrul căruia oamenii s-au putut bucura de muzică bună, de mâncare tradiţională şi diverse activităţi distractive

Georgiana: "Pe lângă acest proiect de agro turism noi vrem să oferim și tabere de creație pentru că Stevie este muzician și ține foarte mult la copiii care vor să facă muzică"

Iar povestea lor continuă în inima Transilvaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dragoste pe tărâmuri româneşti: Steve şi Georgiana au părăsit luxul Londrei pentru viaţa la ţară în inima Transilvaniei