Antena Meniu Search
x

Dreptate cu PUMNUL: un fost angajat a fost snopit in bataie de doi indivizi

Dreptate cu pumnul. Asta au facut doi indivizi dintr-o comuna din Alba, care l-au snopit in bataie pe un fost angajat. I-au ars hainele si l-au abandonat pe camp, mai mult mort decat viu. Ar fi vorba, spun ei, de o corectie, dupa ce victima i-ar fi furat.

Vezi și

Cei doi au fost prezentati parchetului cu propunere de arestare prevenitiva. “Este vorba despre tentativa de omor deosebit de grav, talharie, lipsire de libertate in mod ilegal, si distrugere”, a declarat subcomisarul Luminita Prodan, purtatorul de cuvant IPJ Alba.

Cei doi indivizi sunt acuzati ca l-au batut pe un barbat dintr-o localitate invecinata, pana l-au lasat lat. Pe camp. Iar povestea victimei este cumplita. “Mi-a sarit in spate, la gat, m-a pus jos. Si dupa aceea, au luat bata si m-au batut la picioare si la maini. M-au tinut legat, de maini si la gat. Apoi au luat o ata si m-au legat de picioare”, a povestit Toma Filimon.

Barbatul povesteste ingrozit ca atacatorii l-au lovit pana s-au plictisit. “Mi-au luat caciula din cap, au turnat benzina pe ea, mi-au dat cizmele jos din picioare, pantalonii, izmenele, geanta cu mancare si le-au dat foc la toate. Pana la urma au renuntat, au plecat, n-au mai stat ca au vazut ca nu mai pot sa dea in mine”, a mai explicat omul.

Nu mai stie cum a reusit sa se tarasca pana in apropierea unei stane. Acolo a cerut ajutor. Barbatul de 42 de ani a ajuns la spital intr-o stare jalnica. “Avea mai multe fracturi ale membrelor superioare si inferioare si cu multiple zone de contuzii la nivelul corpului”, a mentionat medicul Liana Stanescu.

Victima a lucrat o perioada la ferma de vite a celor doi agresori. Dupa ce a plecat de acolo, acestia l-au acuzat ca ar fi furat de la ei cateva tevi de cupru. Si au vrut sa-l pedepseasca.

Acum isi asteapta la randul lor pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dreptate cu PUMNUL: un fost angajat a fost snopit in bataie de doi indivizi