Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr prins în Aeroportul Otopeni cu cocaină în stomac. Poliţiştii au aşteptat 4 zile să elimine pachetele

Un tânăr de 27 de ani a fost prins în Aeroportul Otopeni având capsule cu cocaină în stomac, pe care o aducea din Brazilia. El fusese de acord să devină cărăuş de droguri pentru suma de 500 de euro.

de Cristian Ionescu

la 30.06.2019 , 11:21

Tânăr prins în Aeroportul Otopeni cu cocaină în stomac. Poliţiştii au aşteptat 4 zile să elimine pachetele - Profi Media / Poliţia de Frontieră

Un tânăr de 27 de ani a fost prins în Aeroportul Otopeni având capsule cu cocaină în stomac, pe care o aducea din Brazilia.

El fusese de acord să devină cărăuş de droguri pentru suma de 500 de euro.

Tânăr prins în Aeroportul Otopeni cu cocaină în stomac, dus direct la spital pentru extragere

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.P.F. Henri Coandă au informat azi că au depistat pe 26 iunie un cetăţean ucrainean care a încercat să introducă în ţară, 20 capsule ce conţineau aproximativ 143 de grame de cocaină, ingerate în stomac.

Tânărul de 27 de ani aducea drogurile din Brazilia, cu scopul de a le preda membrilor unei rețele infracționale ce acționa pe teritoriul țării sale. În schimbul acestui "serviciu", tânărul ar fi primit 500 de euro.

Poliţiştii au aşteptat 4 zile ca tânărul să elimine pachetele

"Până astăzi, cetățeanul ucrainean s-a aflat într-o unitate spitalicească din Capitală, sub escortă, în vederea aplicării unor proceduri medicale care să conducă la eliminarea capsulelor cu droguri din organism", informează poliţiştii.

După externare, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic ilicit internaţional de droguri de mare risc.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Tânăr prins în Aeroportul Otopeni cu cocaină în stomac. Poliţiştii au aşteptat 4 zile să elimine pachetele