Antena Meniu Search
x

Un drum până la spitalul de psihiatrie din Craiova, adevărată cursă cu obstacole. Şoferii ambulanţelor, slalom printre sute de gropi

Şoferii ambulanţelor fac slalom printre sute de gropi. Prin aceleaşi cratere, trec zilnic zeci de angajaţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare, dar şi alte sute de localnici are au case în zonă.

Vezi și

Şoferii ambulanţelor fac slalom printre sute de gropi. Prin aceleaşi cratere, trec zilnic zeci de angajaţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare, dar şi alte sute de localnici are au case în zonă. Deşi problema asfaltului distrus este cunoscută de autorităţi încă din toamnă, până acum nu au luat nicio măsură.

Pe drumul care duce spre spitalul de psihiatrie asfaltul a fost înlocuit de adevărate cratere. Zecile de gropi au apărut încă din toamnă. Atunci când în zonă au fost făcute săpături pentru relocarea unor conducte de gaz. Pentru soferi, drumul este un adevărat coşmar.

După ce trec prin gropi, mulţi şoferi se trezesc cu maşinile stricate.

Autorităţile cunosc problemele cu care se confruntă cei care vor să ajungă la spitalul de psihiatrie sau la Direcţia Sanitar-Veterinar. Dar spun că nu au ce face pentru moment.

Nici ruta alternativă nu este o soluţie pentru şoferi. Drumul este acoperit cu piatră cubică, dar şi aici gropile şi-au făcut loc. Autorităţile spun că această rută alternativă va intra la un moment dat în reparaţii.

Acesta este drumul care duce spre spitalul de psihiatrie din Craiova si nu numai. tot pe aici trebuie sa treci daca vrei sa ajungi la DSV sau la zecile de institutii care sunt in zona. Sute de soferi sunt nevoiti zilnic sa faca slalom prin gropile de aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un drum până la spitalul de psihiatrie din Craiova, adevărată cursă cu obstacole. Şoferii ambulanţelor, slalom printre sute de gropi