Antena Meniu Search
x

Video Drumarii se pregătesc de sezonul rece. Zeci de mii de tone de material antiderapant au ajuns în depozite

Mai sunt doar trei săptămâni până la prima lună din sezonul rece, iar drumarii şi-au făcut deja stocurile. Zeci de mii de tone de material antiderapant au ajuns în depozite.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 09:38

Vezi și

În cele 5 judeţe care ţin de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov au fost aduse nu mai puţin de 26 de mii de tone de material antiderapant, în special vorbim despre sare şi pietriş. Sunt 5 judeţe care sunt în raza de competenţă teritorială Braşov şi anume: Braşov, Covasna, Sibiu, Harghita, Mureş. În districtul de la Predeal sunt deja 700 de tone. Administratorii districtului spun că reprezintă aproximativ 35% din cantitatea totală care se consumă, statistic, într-o iarnă.

Nu mai puţin de 250 de utilaje au fost aduse în toate cele 5 judeţe ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, însă nu doar acestea sunt pregătirile. Se montează şi aşa-numitele garduri anti-viscol în zonele cele mai expuse de pe drumurile naţionale, în situaţia producerii unor fenomene de viscol. Sunt nu mai puţin de 17 kilometri de astfel de garduri montate deja de-a lungul drumurilor naţionale din centrul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Drumarii se pregătesc de sezonul rece. Zeci de mii de tone de material antiderapant au ajuns în depozite