Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andrei Mot, victima impactului cu masina lui Ciprian Marica, se pregatea de nunta

Parea ca are o viata perfecta. 24 de ani, frumos, sportiv, indragostit, proaspat angajat al ambasadei SUA. Drumul s-a oprit insa brusc in masina lui Ciprian Marica. Este vorba despre Andrei Mot, victima impactului.

de Redactia Observator

la 04.07.2013 , 19:31

Medicii au spus fara echivoc ca tanarul s-a stins in urma leziunilor extrem de grave suferite mai ales in zona capului. Apropiatii lui Andrei se pregatesc acum sa-l conduca pe ultimul drum, iar prietenul lui Marica isi asteapta sentinta.

Ceasul rau. Un moment de neatentie. O clipa fatala. Andrei Mot avea doar 24 de ani. Iubea sportul si castigase numeroase medalii la kempo.

Era angajat al ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania si avea o iubita cu care intentiona sa se casatoreasca chiar in aceasta toamna. Insa nunta va fi in ceruri.

Vezi și

Cu greu rudele si prietenii lui Andrei pot accepta ca el nu mai este. Medicii spun ca nu a avut nicio sansa. Impactul a fost cumplit, iar leziunile suferite au fost extrem de grave.

In urma lui Andrei sunt doar regrete. Si Alexandru Sotner, prietenul lui Ciprian Marica, regreta, probabil, clipa sa de neatentie. Dar asta nu ii mai este nimanui de folos.

"M-am asigurat stanga, dreapta. A venit cu viteza extraordinara de acolo. Am si trei martori. Cu 140 de acolo. daca a pus o frana aici. S-a dezechilibrat si a intrat in masina", a declarat prietenul fotbalistului.

Sambata, familia si prietenii il vor conduce pe Andrei pe utimul drum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Andrei Mot, victima impactului cu masina lui Ciprian Marica, se pregatea de nunta