Antena Meniu Search
x

Drumul spre şcoală este un adevărat CALVAR pentru zeci de elevi din Teleorman, deşi copiii plătesc lunar 200 de lei pentru abonament

Drumul cu microbuzul până la liceu este un calvar pentru zeci de elevi din Teleorman. Deşi plătesc 200 de lei lunar, sunt obligaţi să călătorească în picioare.

Vezi și

Drumul cu microbuzul până la liceu este un calvar pentru zeci de elevi din Teleorman. Deşi plătesc 200 de lei lunar, sunt obligaţi să călătorească în picioare, înghesuiţi umăr la umăr în mijloacele de transport aglomerate. Chiar şoferii recunosc că elevii sunt în pericol.

Satul Peretu, Teleorman. Puţin după ora 7, microbuzul care face legătura între Alexandria şi Roşiorii de Vede este deja plin. Dar, în prima staţie, alte 5 persoane îşi fac loc în picioare, pe culoar. La următoarea oprire, încă opt pasageri li se alătură. 

Pe traseu, alţi şase elevi se înghesuie pe intrarea din spate. Uşa din faţă nici nu se mai deschide. Un impact, chiar şi la viteză mică, le-ar putea fi fatal. 

La un moment dat, microbuzul se intersectează cu o maşină de poliţie rutieră. În interior, sunt 20 de oameni în picioare, pe lângă cei 27 de pe scaune. 

200 de lei plăteşte lunar fiecare elev pentru un abonament. Locuri pe scaune prind doar cei norocoşi. 

Un reprezentant al firmei de transport are şi o explicaţie.

"A fost ziua asta mai urată un pic, că a plouat. De obicei, când plouă, multi copii vin de la tren şi vin la noi la microbuz", este explicaţia reprezentantului firmei de transport. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, instituţie care a atribuit traseul firmei de transport, susţine că nu a primit reclamaţii de la cetăţeni, dar va face un control cu poliţia pe ruta Alexandria - Roşiori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Drumul spre şcoală este un adevărat CALVAR pentru zeci de elevi din Teleorman, deşi copiii plătesc lunar 200 de lei pentru abonament