Antena Meniu Search
x

Dulciuri ca din cuptorul bunicii. Rețete pas cu pas

„Le facem ca pe vremea bunicii” este poate cea mai des întâlnită replică pe care o auzim şi o folosim atunci când ne gandim la prăjituri de casă.

de Redactia Observator

la 12.06.2020, 14:24

Vezi și
  • Sarea, indispensabilă şi în reţetele de prăjituri.
  • Ingredientele naturale mai improtante ca prafurile.

Sunt însă puţine şanse să ne iasă şi nouă la fel de bine. Sau să avem timp pentru asta. Aşa că rețeta autentică s-a transformat în afacere.

Lia, cofetar: Sunt ingrediente simple pe care le avem acasa da pt ca si noi le facem ca pe vremea buncii, nu cred ca sunt care nu au mancat prajituri de la bunici. Multa lume întreabă ce caută sarea in prăjituri. Obligatoriu trebuie un vart de cuțit de sare și multă dragoste prăjiturile nu ies daca nu le iubești.

Noi nu putem decât să o credem pe doamna Lia. Are 30 de ani de când face asta. Fără cuvinte, dar cu nume. Sărbătoare.

Acum 7 ani, Nicoleta a văzut potențialul din rețetele bunicii, atunci când și-a dat seama că dulciurile deja existente pe piaţă nu-i plac.

Nicoleta Hrițcu proprietar cofetărie Iași: Un segment important sunt prăjiturile de casa. Ale noastre sunt sărbătoare, smerenie și visul Irinei și Alba că zăpada. Rețele bune erau foarte apreciate se dădeau pe telefon și se scriau pe carnetele cam de acolo ne am aprovizionat din acele carnetele. O prajitura de casa inseamna ingrediente simple care se pot găsi intr-o o bucatarie obisnuita. Nu recomandam prafuri si nu folosim, nu ai cum din prafuri sa îti iasa un produs mai bun. Numai din ingrediente naturale, cum ar fi oua smantana unt nuca, ca tot acum se flosesc arahidele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dulciuri ca din cuptorul bunicii. Rețete pas cu pas