Antena Meniu Search
x

Video După 2 ani de pandemie, românii au așteptări mai modeste și mai realiste de la 2022. Topul dorințelor la cumpăna dintre ani

E final de an, e momentul bilanţului pentru fiecare dintre noi, când ne uităm în urmă și tragem linie. Ce a fost bine şi ce a fost rău în lunile care au trecut. Şi, mai ales, câte dintre dorinţele noastre s-au îndeplinit. Tot acum este momentul ideal pentru a stabili noi idealuri și obiective. La sfârșitul celui de-al doilea an de pandemie, rezoluțiile multora pentru 2022 au devenit mai modeste şi mai realiste. 

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 21:16

Vezi și

Bărbat: Va intra în toate cărțile de istorie în viitor! Copiii dumneavoastră o să învețe din manualele de istorie despre anul 2021! 

Bucurie, frică sau nerăbdare. Sunt câteva dintre emoțiile pe care le-am trăit cu toții în acest an, al doilea din pandemie. Pentru unii, 2021 a fost un an bun, pentru alții - o luptă personală și o bătălie continuă cu virusul.   

Tânără: Am început studiile la facultate și încep să fac ceea ce îmi place și mă simt foarte liberă. Îmi pare foarte bine că această pandemie nu mi-a luat pe nimeni de lângă mine.

Femeie: A fost un an foarte greu, foarte trist. Mi-am propus să nu devin mai rea și mai egoistă datorită lucrurilor care se întâmplau în viață mea personală.

Pe acelaşi subiect

Pentru 2022 aşteptările sunt realiste

Mulţi speră ca de la anul viaţa să le fie mai aşezată. Recunoștința de a avea familia aproape și speranţa că vom fi sănătoşi sunt în topul dorinţelor pentru 2022.

Pasul de la vis la plan concret este însă lung pentru cei mai mulţi dintre noi. Un studiu Forbes arată că 80% dintre rezoluţiile de Revelion eşuează până la 1 februarie. Doar 8% dintre cei chestionaţi reuşesc să ducă la capăt ce şi-au propus în noul an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » După 2 ani de pandemie, românii au așteptări mai modeste și mai realiste de la 2022. Topul dorințelor la cumpăna dintre ani