Antena Meniu Search
x

După ceaiuri şi pastile, o nouă metodă de slăbit face furori pe internet! Cafeaua verde

Internetul e plin de diete, care mai de care mai diverse. Fără să ştie că orice dietă nesupravegheată de nutriţionist, îţi poate face mai mult rău decât bine.

Vezi și

 Internetul e plin de diete, care mai de care mai diverse. Fără să ştie că orice dietă nesupravegheată de nutriţionist, îţi poate face mai mult rău decât bine, fetele dau mai nou iama în cafeaua verde. Cu sau făcă ghimbir.

După pastilele cu oţet de mere şi cele cu crom, o nouă metodă de slabit a invadat internetul. Cafeaua verde cu ghimbir sau medicamentele cu extract de cafea verde. La auzul acestor veşti, româncele au comandat rapid leacul pe internet.

Cea mai simplă metodă este să cumpăraţi cafea verde de la magazinele specializate. Pentru un efect mai bun, specialiştii recomandă să o consumaţi cu ghimbir. Vânzările acesteia au crescut simţitor odată cu apariţia reclamelor de pe piaţă.

Nutriţioniştii susţin însă că există beneficii însă nu de-ajuns pentru a topi grăsimile. Am întrebat şi antrenorii de fitness despre noua descoperire. La modă sau nu, cea mai bună dietă este cea recomnadată de nutriţionişti. Un regim personalizat este cu siguranţă cel care dă cele mai bune rezultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » După ceaiuri şi pastile, o nouă metodă de slăbit face furori pe internet! Cafeaua verde