Antena Meniu Search
x

După perioada de izolare, turiştii profită de relaxare în bordeie de lux

În localitatea sibiană Porumbacu de Jos, la răcoarea pădurii, dăm peste o pensiune unică în ţară, construită sub pământ. Camerele seamănă cu bordeiele de altădată, însă nu duc lipsă de nimic.

de Redactia Observator

la 17.05.2020, 14:50

Vezi și
  • Locaţia se potriveşte mănuşă noilor vremuri.
  • Fiecare bordei are câte o terasă.

Le oferă turiştilor tot confortul de care au nevoie. Andrei tocmai ce a descoperit zona. După două luni de izolare, abia aştepta să se relaxeze în natură.

Dimineaţa şi-a început-o cu un mic dejun luat pe iarbă, alături de prietena sa, şi cu o carte bună.

Andrei, turist: Pot sa spun ca locul asta este de vis. Am vazut multe locuri frumoase in tara, dar asta le intrece pe toate.

Reporter: Cum o sa va umpleti zilele?

Andrei, turist: Mai tarziu vom profita si de acest jacuzzi, ne asteapta si o cina copioasa, facuta de gazdele noastre, si de natura. Vom urca pe munte

Andra şi-a pus în gând de ceva vreme să vină aici. Cum am ieşit din starea de urgenţă, cum şi-a făcut bagajele.

Reporter: Cum a fost somnul aici?

Andra, turista: A fost extraordinar. Am dormit neintoarsa, exact ca in vacantele pe care le faceam la bunici. Deci, aerul acesta este medicament pentru trup si suflet.

Cei doi proprietari, Nicoleta şi Sergiu, aproape că-şi pierduseră speranţa că vor avea prea curând oaspeţi. Dar au avut noroc.

Acum două săptămâni, au primit primul telefon. Turiştii pe care îi au acum sunt, de fapt, o mare familie. Toţi se cunosc şi au venit din mai multe colţuri ale ţării. Locaţia se potriveşte mănuşă noilor vremuri, spun proprietarii.

Nicoleta Tănăsescu, proprietară: Cred ca este perfect pentru perioada pe care o traversam pentru ca este izolat. Suntem in padure. Poti sa te plimbi intr-un peisaj minunat fara sa te intalnesti cu oameni. Intrarile in camerele noastre sunt separate. Deci, nu trebuie sa te intalnesti neaparat cu vecinii.

Fiecare bordei are câte o terasă unde turiştii pot mânca micul dejun. Pentru prânz sau cină, pot merge şi la restaurantul pensiunii. Cu respectarea regulilor de distanţare socială însă.

Nicoleta Tănăsescu, proprietară: Soluţia la care ne-am gândit noi a fost mâncatul la ore diferite. Se poate servi, eventual, un fel de picnic pe paturica. Mai avem un foisor in curte unde, in curand, se va putea servi masa.

O noapte de cazare aici costă 700 de lei, cu mesele incluse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » După perioada de izolare, turiştii profită de relaxare în bordeie de lux