Antena Meniu Search
x

Durere cumplită pentru mama celor 6 copii găsiți morți în casă

I-a lăsat în grija tatălui ca să le poată câştiga o pâine, departe de ţară, în Italia. Acum s-a întors să-i conducă pe ultimul drum!

Vezi și

I-a lăsat în grija tatălui ca să le poată câştiga o pâine, departe de ţară, în Italia. Acum s-a întors să-i conducă pe ultimul drum! 

Mama celor şase copii, patru fete şi doi băieţi, niciunul mai mare de opt ani, care au fost găsiţi morţi ieri dimineaţă în garsoniera pe o care o împărţeau cu tatăl lor, în Rovinari, a ajuns astăzi la căpătâiul celor mici. Mâine, în Rovinari a fost declarată zi de doliu. Cei şase copii şi tatăl lor vor fi înmormântaţi iar slujba va fi oficiată de 12 preoţi.

În capela Catedralei Ortodoxe din Rovinari, în sicrie albe, înconjuraţi de icoane şi lumânări cei şase micuţi au fost revăzuţi de mama lor. Când a plecat de acasă, nu credea că era pentru ultima oară când îi vedea în viaţă. Pentru un trai mai bun, femeia mergea în Italia, să muncescă. Astăzi s-a întors să-i conducă pe ultimul drum.

Bărbatul ei, tatăl copiilor s-a stins şi el ieri, odată cu cei mici. În somn. Intoxicaţi cu monoxid de carbon în propria casă, cel mai probabil din cauza unei improvizaţii la centrala termică din apartament. În urmă cu o săptămână, tatăl primea semne că ceva nu e în regulă. Robert, Alex, Ani, Denisa, Ştefania şi Alexandra se simţeau rău.

Mâine, la ora 12, mama celor şase copii îşi va îngroapa familia alături de singura fiică rămasă în viaţă. Fetiţa de 11 ani pe care o are dintr-o altă căsătorie a scăpat, pentru că în noaptea tragediei era la bunica ei, la Târgu Jiu. În memoria celor mici, dar şi a tatălui lor, mâine în Rovinari va fi zi de doliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Durere cumplită pentru mama celor 6 copii găsiți morți în casă