Antena Meniu Search
x

Echipajele de salvare din Constanţa au fost în alertă. Doi tineri au avut nevoie de descarcerare după un impact ce le putea fi fatal

Doi tineri au avut nevoie de descarcerare după un impact ce le putea fi fatal. Maşina în care se aflau a intrat cu putere într-un stâlp.

Vezi și

Doi tineri au avut nevoie de descarcerare după un impact ce le putea fi fatal. Maşina în care se aflau a intrat cu putere într-un stâlp care s-a prăbuşit peste ei. La câţiva kilometri distanţă, un alt şofer s-a urcat băut la volan şi a izbit violent o maşină de pe contrasens.

Alarma s-a dat în jurul orei 19. Un autoturism scăpat de sub control intră într-un stâlp de pe marginea şoselei ce leagă staţiunea Mamaia de Năvodari. Impactul e atât de puternic, încât stâlpul se rupe şi se prăbuşeşte peste maşină. Mai multe echipaje de salvare intervin de urgenţă.

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea: "Două persoane au rămas încarcerate. S-au deplasat cu o autospecială de descarcerare, care a şi intervenit, a scos cei doi tineri, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta al autoturismului."

Tinerii nu vor uita prea curând aventura de pe şosea. Acum sunt pe mâna medicilor.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanţa: "Prezentau traumatism cranian şi traumatism de membre inferioare. Ambele victime conştiente, stabile, transportate la Spitalul Judeţean."

În acelaşi timp, un alt echipaj de salvare acţiona la un accident rutier produs lângă Agigea. Deşi era băut bine, un bărbat s-a urcat totuşi la volan, a lovit mai multe parapete de pe şosea şi s-a oprit într-o maşină de pe contrases.

Din fericire, în urma impacutului, ambii şoferi s-au ales cu răni uşoare şi au primit îngrijiri la locul accidentului. Bărbatul care a provocat coliziunea s-a ales cu dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Echipajele de salvare din Constanţa au fost în alertă. Doi tineri au avut nevoie de descarcerare după un impact ce le putea fi fatal